yazmıştır.***

*

4-Basında yer alan şirket satın almaları ile ilgili bir gelişme bulunmakta mıdır?

*

Basında yer alan şirket satın almaları ile ilgili Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından 27.10.2017 tarihinde KAP açıklaması yapılmıştır. Şirket satın alma görüşmeleri Vestel Elektronik tarafından yürütülmektedir. Bu kapsamda görüşmeler devam etmekte olup bir gelişme olduğu takdirde kamuoyuna açıklama yapılacaktır.

*

5-Vesbe hisselerinin %5 lik satışı ile ilgili herhangi bir gelişme var mıdır? Blok satış söz konusu mudur?

*

Vestel Beyaz Eşya 10.10.2017 tarihinde yaptığı KAP açıklaması ile planlanan hisse satışına ilişkin olarak Borsa’da yapılacak satışlar için SPK’dan onay alındığı duyurmuştur. Piyasada uygun şartların oluşması halinde hisse satışları için hem Borsa hem de Borsa dışı (blok satış) satış alternatifleri değerlendirilecektir.*

*

6-Genel yönetim giderlerindeki artışın nedeni nedir?

*

Vestel Beyaz Eşya’nın genel yönetim 2017/9 aylık döneminde 2016’nın aynı dönemine göre %4 artış göstermiştir.

*

7-Şirket son zamanlarında borsada kayıplar nedeniyle geri alım planlamakta mıdır?

*

Şirketin mevcut halka açıklık oranı çok düşük olduğundan ve sağlıklı hisse fiyatı oluşumunu sağlamak amacıyla halka açıklık oranının artırılması planlandığından mevcut durumda bir geri alım programı düşünülmemektedir.

*



MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi