Yazan çizen sayýsý çok az spek abimiz baya bi küçük yatýrýmcýyý býktýrýp mallarýný toplamýþ anlaþýlan... takas paylaþabilecek olan var mý?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazan çizen sayýsý çok az spek abimiz baya bi küçük yatýrýmcýyý býktýrýp mallarýný toplamýþ anlaþýlan... takas paylaþabilecek olan var mý?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisseyi temettü/bedelsiz vermeden önce nasýl çýkartýrým diye düþünürken bu haber imdadýna yetiþti diyebiliriz. Bundan sonrasý böyle bir karlý þirketin temettü/bedelsiz öncesi yavaþ yavaþ yükselmesi beklenebilir çünkü spk’ya vereceði bir gerekçe var. Zaten zorla buralarda tutuyorlardý, buralardan bir yükseliþ trendine girebilir. Ýnþaallah...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne yalan söylüyeyim keyfim kaçtý ... Bu DAewoo haberi zaten bilindik haberdi , bununla %5-6 seviyelerinden tekrar basarlar diyerekten , sinirle ve gaza gelerek 26000 tane pozisyon kaptýrdým , ya vermeyeceðim dediðim halde , yükseldikçe kafasýna bastýmsatýþ maaliyetim aþaðýlarda kaldý.... Yani sonra 10.60 larý gösterince , sevinmek ne kelime yine delirtti beni pis spek
)) 10.50 ortalama ile vermiþ olduðum 3500 adeti 10.16 kapanýþtan geri koydum. Züðürt tesellisi oldu
Yani elimde 43000 taneden 17000 tane kaldý. þimdi onu mikseler vermemem lazým
Satýþ ortalamam aþaðýda kaldý.... Ýþte bakalým bu haberin geleceðini bilenler , pozisyon alýp bugün trade edip, vur kaç mý yaptýlar , yoksa gelenleri stokladýlarmý , 2 gün sonra takaslarda göreceðiz.... merak ediyorum ne kadar emeklilik fonu satýþý geldi.... Sonra akþam duydum ki bir arkadaþýmda 60 bin adet vermiþ ..... Sonuçta bildiðim 86000 lotu birileri aldý kesin
![]()
bu alanlarýn kim olduðunu bilmiyoruz... En azýndan kaptýrdýðým pozisyonlarý , vermiþ olduðum ortalamalarýn altýndan kademeli olarak geri alacaðýmý biliyorlar... Bakalým senedi geri çekecekler mi , yoksa yukarý yönlü devam edeceklermi.... Sonuçta en az 30000 adet taþýmayý hedefliyordum.... hedefimden -13000 adet saptýmOlurda maaliyetim altýna getirirde posizyon alabilirsem , ben kazanmýþ olcam Speke karþý .... olurda burdan basýp giderse SPEK kazanmýþ olcak
)) bizde 17 tane ile teselli bulacaz....
þu anda buradan boþa çýkan paramýn bir kýsmýyla diðer senetlerimde pozisyon aldým.... olaki onlar Vesbe den daha çok getiri yaparsa , onlarý realize edip , yeniden maaliyetime bakarým...
Sonuç olarak bugün hepimizi þaþýrttý.... Patlamaya hazýr bomba , hiçbirimiz bu derece bir hareket beklemiyorduk... hala þokundayýz![]()
----------------------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim bu kâðýtta büyük umutlarýn var.surekli yurt dýþýnda arayýþ içinde.uzak doðuda çok büyük potansiyel var.fiyati þu an önemsemiyorum.patronuda.
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tebrik ederim , trade konusunda baþarýlý olmuþsun, maþallah diyelim... Yalnýz þunuda düþünüyorum , bu haber karþýsýnda bile hareket yapmaz , insanlarý yýldýrýr diye düþünüyordum , hep böyle yapýyordu... Düþününce 86000 lot senedi kafasýna sadece ben ve arkadaþýmdan yemiþ.... birde piyasadanda satýþlar gelmiþtir , muhtemelen geri gelmek yerine topuklamayý seçti![]()
Aslýnda þu borsada potansiyel büyümesi ve karlýlýðýna göre ve temettü verimine göre ender ucuz kalmýþ þirketlerden... Benimde beklentilerim büyük. ama þu günlük trade etme sevdasý , bizi hep hatalara düþürüyor... hep diyorum %10-15 le trade edip , ana portföyü sabýrla tutucaksýn, ama iþte speklerin tuzaðýna düþüyoruz... Neyse þu anda 5-6 senedim var kafamda.... onlar arasýnda geçiþ yapýp durucam ... Sonuçta bu senetlerin dýþýna çýkmadan sabýrla beklersem , bir dairenin kira getirisinden daha iyi getiri edeceðime inanýyorum....
------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Selam.piyasadaki ky ne düþünüyor ise tersini yapacaksýn.bir de sistemimin baþarýsý % 70 civarý.ve duygusal davranmiyorum.bu spek çok çakal.bende parayý 5 hissede ve çoðunluk vadelide tutuyorum.her ay az az alýyorum.ve devam edecem. Bir yerde bence sermaye artýracak.onu bekliyorum.yalniz yillarca beklemek gerekebilir.cunku spegi cok cakal.yatirim tavsiyesi deðildir
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri