2 gündür vesbe de farkýndaysanýz yabancý satýþý vardý ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alýma geçmti diye herkez atladý))))
2 gündür vesbe de farkýndaysanýz yabancý satýþý vardý ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alýma geçmti diye herkez atladý))))
Bence bu vesbe gidici hemde koþarak(YTD)
Yýllardýr patronda bu hisse. Bazen Çeþitli gerekçeler ile hýzlý yükseliþlerin adýmýný atýyorlar bazý zamanlarda da temettü/bedelsiz önceleri bir yukarý trendi oluyor ama özellikle2014 yýlýndan bu yana verdiði gibi önüzdeki günlerde de vereceði temettü-bedelsiz ile her zaman kazandýrmaya aday bir hisse. Buralarda olmasý bir alým fýrsatý ve bence ucuz kaldý. Bu kadar karlý bir þirketin %80 gibi bir varlýðýný elinde tutan patron mutlaka yukarý trendini çeþitli gerekçeler ile taçlandýrmak isteyecek ve malýna mal katmakisteycektir önümüzdeki ciddi bir bedelsiz-temettü var, bizler de nasipleniriz inþaallah.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Göstergeler çok ýsýnmýþ . gevþeyebilir
Son düzenleme : human01; 24-12-2017 saat: 18:52.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HÝSSE YARIÞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yýl yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
Basicas benzerlerini yaþadým bende... THY zarar açýklayacak düþürürler alttan alýrým diye 5.70 lerden sattýmdý , PGsus da 12.60 dan aldým , 20 ye sattým hýzlý çýktý diye , düzeltmede alýrýz derken 33 oldu
DAha yakýn zamanda BERA yý fark ettim birþeyler olcak burda dedim 50.000 tane 2.44 den aldým.... 10 gün sonra usd da yukarý piyasalarda aþaðý olunca sinir oldum , bari buradan zarar yazmýyayým diye 2.47 den sattým.... adamlar þaka gibi ben sattýktan 2 gün sonra harekete geçti ve 8 tl yaptý10 gün olmadý !!!!!! kafayý çizdirdiler
![]()
güzel potansiyeli olan senet az kaldý ortalýkta...o yüzden pozisyonlarýmýza hakim olmalý ... ve disiplinize olmalýyýz... ne olursa olsun %75 sabit tutup beklemeli , %25 kýsýmla belki trade edip deneme yapabiliriz. ama asla oraný bozmamalýyýz.... 15-16 ve üstü olmadýkça burdan satmak hata olur bizler için....
Spek geri dön birazda pozisyonlarýmý alayým geriAdilik yapma
![]()
-----------------------------------------------------------------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri