Bu arada az önce araþtýrdým ANELe den bahsettiðini tahmin ettim . 3 seviyelerindeyken almýþtm.... ama aþaðý 2.70 düþmeden verdim stoplamýþtým.... Bir arkadaþým yýllarca Anele de süründü..... hatta geçen maaliyetinden kaçtý 3 yýl sonra ama . Tek seferlik inþaat taahüt firmasýnýn getireceði tek seferli 110 milyon tl kar umrumda deðil açýkcasý , borsada beklenti satýn alýnýr.... Yurtdýþýnda inþaat alamadýktan sonra , iç piyasa zaten benim fikrime göre zirveyi gördü kim alabilecek bu fahiþ fiyatlardan daireleri , ben 2-3 sene durgunluk hatta bir kriz bekliyorum. bu durumda ANELe ile beklenti olamaz.... ama þu anda anele de pozisyon almýþlar. teknik olarakda olumlu. þu an yukarý trendde devam ediyor , edebilirde.... dediðin gibi teslimler olduysa kar 110 gelirse 6-7- 8 bile yapabilirler ama çakarlar , sonuçta devamlýlýk önemlidir !!!! VESBE %70-75 ihracat bazlý þirket.... içerde satýþlar düþsede , dýþarda bunu kolayca telafi eder, döviz artýþýda her zaman olumlu yansýr..... o yüzden zaten VESBE yi kendime sigorta ettim..... yinede bilgiler için teþekkürler...
Bu arada bende yýllý hisse yarýþmasýna vesbe'yi yazdým endekse göre ucuz kaldýðý için, sizde doðru yerdesiniz diye düþünüyorum
-----------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri