Dostum bu kadar beklemiþiz , az daha sabýr .... heleki bu ********in kazanmasýna galip gelmesine izin vermemelisin. bu sene 1.25 tl temettü daðýtan bu senet , seneye 1.50 tl seviyelerine çýkabilir.... þu an temettü den sonra 15 mayýstan sonra 10.23 tl fiyatta olacak senet , seneye 1.5 tl temettü açýklayabileceðini düþündüðümde bugünkü fiyatýyla %14.66 getirisi olan baþka bir örnek neredeyse yok borsamýzda.... Yani yeniden vurguluyorum , daha önce yaptýðým hatalarý yapmayacaðým. Er yada geç , bu senet layýk olduðu seviyeye gelecek.... Þöyle ki geçtiðimiz 2 yýl boyunca F/K oraný iskontolu olarak 8.70-5.70 lerde dolaþmýþ, bir tek temmuz 2017 de 9.40 seviyesine çýkarmýþlar, onuda sözde kar düþtü bahanesiyle aþaðý çaktýlar...
1.26 tl lik temettüyü cepte olarak hesaplýyorum ; 15 mayýs itibariyle 10.03 gibi komik bir fiyatta olacaðýz... þu an MAYIS ta faaliyete geçen 65000 m2 lik çamaþýr ve kurutma makinasi yatýrýmý , yýllýk 300 bin adet artan bulaþýk makinasý kapasitesiyle , seneye karýmýz hisse baþý en kötü 1.80 tl seviyesinde olacaktýr.... En kötüden giderek hesaplayalým 10.03/1.80 = 5.57 F/K oranýyla zaten son 2 yýlda gördüðü en düþük F/K seviyesindeyiz..... Yani zaten diplerdeyiz..... bunun altlarý kelepir.... son 2 yýlda gördüðü 8 yada 9 F/k oranlarýný elbet görecektir ..... F/K 7 oranda 12.60 tl , F/K 8 de 14.40 tl de bir fiyat oluþumu en kötü olmasý gereken deðerlerken , ********ler kelepirde tutuyorlar. Tutsun bakalým nereye kadar..... Belirttiðim gibi borsa çakýlsa bile , rahat uyuyabileceðim bir senetteyim..... Zaten burdan çýkýp alabileceðimiz nadir senetler var , onlarda zaten portföyümde mevcutlar![]()
---------------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir......

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri