Arkadaşım senete ilgi neredeyse sıfır. Arkadaşlarım ve çevrem alımlar yapıyor.... ayrıca ben , şu an pozisyonları boşalttım , elimde VESBE yi artırıyorum ...
Bizim bilmediğimiz Türkiye ile çok kötü bir beklenti varsa bilemem... Yani tek korkum Türkiyede son 100 yılın en büyük ekonomik çöküşüne gidiyor olabiliriz.... ama işte o yüzden güvenli limandayız diyorum . satışların %75 i yurtdışı. TL nin değer kaybı her türlü iç piyasada daralmayı kapatmasına yardımcı olcak...... Temettü sonrası F/K 5 seviyelerine inmiş olacak , 2018 kar beklentilerimle....
Burada geriye tek faktör PATRON kalıyor.... PATRON şirketine güvenen yatırımcıları mağdur etme , bak yaşın gelmiş , ayağın yarı çukurda , o tarafa gittiğinde babalara gelmeSenin gibiler diğer tarafa gittiğinde kim bilir ne suallere maruz kalıyordur
Neyse ben alışlarımı yazdım 10 a kadar kademelerde alışlarım var , hodri meydan piyasa çökerse bile alıp beklicem..... en fazla 1-2 sene sabredicem , sonra güzel günler yakın........
Bir korkum var , USA - İSRAİL Deccalleri devrede İRAN a saldırcaklar ,bölgemizde büyük çatışma riski hoşuma gitmiyor....
------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....

Senin gibiler diğer tarafa gittiğinde kim bilir ne suallere maruz kalıyordur
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri