ben alımda acele etmiyorum ..... gerçi bugün 3000 adet yazmıştı baskı için 9.67 lere cart diye dayanamadım çizdimsonrada o dayanamadı benden 9.80 lerden geri aldı
Temettülerime gelince , alımda acele etmicem , aynı maaliyetten kitlenmemek için , olası spek adiliklerine karşılık , ayrıca rezervde almayı düşündüğüm belli miktar da var ama bekliyorum ..... Yani sonuçta borsa burası ve spekler baskıyla bizleri ezmeye çalıştığında , atacak kurşunumuz olsun..... Sonuna kadar VESBE ciyiz...... ve Spek aşağı basarsa , bizimde ona sürprizimiz var...... Sonuçta bu bilançoyu toplanmış bir senet açıklamış olsaydı eğer , en az 14 tl olmuştu çoktan..... ama bizimki 10 tl üstüne bile çıkartılmıyor..... Spek boşa vakit kaybetme , bu senette bilinçsiz yatırımcı yok..... ben 2020 mayıs ayında 1.70 - 2 tl civarı brut temettü beklentimle bekliyorum.... Sana buradan verecek pozisyonlarımız yok artık.....
Ayrıca faaliyet raporlarında ; yeni yatırımın mayıs ayında faaliyete geçeceği vurgulanmıştı.... Nedense bunla ilgili KAP a açıklama hala gelmedi.... Yani her nedense iyi açıklamalar açıklanmıyor.... Yani hisseye pozitif olabilecek açıklamalar neden yapılmıyor ? 6 aylık bilanço gelince mi göreceğiz bunu ???? Bakalım ay sonuna kadar açıklama gelmezse, bizzat şirketi arayıp soracağım , dertleri neymiş !!!!! Patron yoksa sen mi bizim senetlerin peşine düştün ???? Malum ortaya %5 attın ama ortada bir hareket icraat de yok.....Yoksa acaba önce yüksek güzel karlar açıklayacaksında , sonramı bu satışı gerçekleştireceksin , bunun öncesindede sen mi toplamaya çalışıyorsun kelepirden ????? Bu kadar açgözlü olma , yatırımcılarını , şirketine güvenenleri ödüllendir![]()
-----------------------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....

sonrada o dayanamadı benden 9.80 lerden geri aldı
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri