Þirketin bilincinde farkýnda olan sizler ve bizler , satmýyoruz , ben sadece %10 la trade ederek makina ile boðuþuyorum , 2-3 gündür senedi yukarý iten arkadaþýmla benim.... Yoksa robotun umrunda deðil.... Senede ilgi dýþardan gelen yok , bence senet zaten mimlenmiþ, Zorlu mu diyorlar uzak dursun diyorlar. Piyasada böyle bir itibar yapmýþ PAtron

eeee haksýz da sayýlmazlar... Birde piyasada bence diðer pek çok yatýrýmcý aldýklarý senetlerde ciddi zararlar yazdýlar.... onlar çýkýp buraya gelemezler... bizler yine bu düþen piyasada dimdik kalmýþ yatýrýmcýlarýz... zaten bizden istenen bu senedi buralardan satýp , diðer senetlere geçmemiz..... o yüzden yaprak kýpýrdamýyor..... Resmen yazýlýmý aldatmaya çalýþýyoruz kaç gündür.... ama 3 gündür makinaya karþý mallarý alýp , yukardan kafasýna çakmayý baþardým

))) þimdi makina bakalým piyasa düþerken , yine geri çekecekmi fiyatý göreceðiz.....
Bu yazýyý seans baþýnda yazmýþtým , yollamayý unutmuþum.... Nitekim þu anda resmen biri fiyatý yine geri getirmeye çalýþýyor .... Aþaðý doðru 10 bin tane boyadýlar... 2000 tanesi yine bana geldi 10.41-10.42den..... bakalým aþaðýlarda alýþlarým var. Makine yada Spek verecekmisin bana geri ??? Yada teknik düzeltme ayaklarýmý yapýyorsun ???
---------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri