Arkadaþlar , bakýn burda sizleri olumsuz etkilememek için her iþlemimi o an için anlatmýyorum ... Sadece þunu belirtmek isterim , bunlar sanýrým geçen haftalarda 12 yi kýrdýrcaklardý , ama ben 30.000 lot alýþ yapmýþtým 11.20-11.30 ortalama ile ,bir arkadaþýmda epey bir mal almýþtý, bunu belirtmemiþtim, ve bunlar mallarýný kaptýrýnca hacimsiz çektiler aþaðý..... Malum pek çok þirket senedi çok düþtüðünden oralarda tepki fýrsatlarý doðdu.... ama VESBE de kaptýrýlan pozisyonlarý almak için rüzgar bile esmedi.... 2 gün resmen biz çektik yukarý. sonra ciddi býktým , dedim bunlar bu mallarý almadan asla yukarý dönmücek , tam ortalamaya bakmadým ama sanýrým 10.60-10.70 ortalama ile 30 bin lotu geri verdim , ve nitekim 11 kapadý.... son 2-3 iþlem gününde resmen 30 bin lot pozisyon azalttým , sýrf nedeni , bu elimizdekileri almadan , bilanço gelmeden bunlar kýpýrdatmazdý , ben bu esnada pozisyon aldýðým senetlerde bazýlarýndan VESBE den daha çok prim getirisi aldým , zaten geri verme nedenimde buydu. hem elimi açtým , her ne kadar bu yapýcýlara yaklaþýk 17-20 bin tl býraksamda , bunu kýsmen baþka senetlerde çýkarabilmeyi baþardým , böylece herhalde artýk geri döndüremezler , dönerlerse en az %5 düþüþlerde kesin geri koyacaðýmý biliyorlardýr.... Önümüzdeki hafta böylece umutlanabiliriz.... Çünkü kapanýþýda oldukça yukardan yaptý bu olumlu ... Son 2 günde bayaðý bir mal aldýlar gibi.... 130 bin lotlardan 97 bin lota düþtüm...... Çünkü insaný sinir ediyorlar , adamlarýn keyiflerini mi beklicez ..... Þu anda diðer senetlerde karlar yazdýkça , VESBE yi gerilemiþ bulursam yine döner alýrým..... ama þu anda kalan pozisyonlarýmda en az 9 aylýk bilançoya kadar beklicem..... Zaten gerçek týrmanýþ bilanço geldiðinde olacaðýný umut ediyoruz.... Umarým hepimize hayýrlý olur ......
yatýrým tavsiyesi deðildir....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri