Aha da bütün para bitti ... artýk ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aha da bütün para bitti ... artýk ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji106]
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aha da 10 000 yazdý 11:50 ye , hani diyor yiyen varsa gelsin alsýn ... dedim ya bende para bitti ,,, artýk çekinmiyor blöfe [emoji12][emoji12][emoji12]
spek çok kýzdý çizdi bir anda ..
burayý okuyor galiba
Tam niyeti bozdum biraderi aradým ,parayý isteyemeden biri süpürdü ..neyse yarýna da var dedi kapanýþta [emoji4][emoji4]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaçtan kaça çizdi süpürdü. Ben birþey görmedim. Kapanýþta hoþuma gitmedi.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasýl süzülerek düþtü bugün. Dün matriks te vesbe al vermiþ. 12,4 ve 13,24 hedefine girenleri 11.70 civarýndaki stopla dökmüþler. 11.60 ile 63 arasýnda küçük bir boþluk vardý, bu arada doldu.
Garip bir tahta bu. Yabancýlarý sevmiyor.
Sepet tam yük mal ama bi rahatlama oldu. Hani tahtacý da rahatlasýn da yolumuza devam edelim.
Yalnýz endeks en son 88bin civarýna geldiðinde vesbe 9.5 da sürünüyordu. Sadece 1 çeyrek bilançoda böyleyse yýllýk bilançoyla 100bini geçince napcak görelim!? Tahmin var mý?
Tüm yorumlarým hayali, rakamlarým farazi, lafügüzaf, örnek filandýr.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir, her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
Þirket faaliyet performansýný bu þekilde sürdürsün yeter. Fiyat çok onemli deðil bu saatten sonra. Temettümüzü alýr otururuz.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri