10000 10;95 e satis yazdi biri , bence diyor ki bugun bunun Ustu yok ,,isteyen alt rakamlardan bana verebilir ...Ama [emoji109] alýrsýn...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
10000 10;95 e satis yazdi biri , bence diyor ki bugun bunun Ustu yok ,,isteyen alt rakamlardan bana verebilir ...Ama [emoji109] alýrsýn...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Olmadi alamadi alttan ,, simdi dondu ne varsa kendi aliyor yada biri vurdu aldi varsa ..
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi de 11 e 10000 Yazdi .. birazdan Alttta me varsa alip 11 ustu Atarsa sasmam....
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þahsi düþüncem , kafasý çalýþan yatýrýmcý asla ortada hiç birþey yokken senedi %12 düþürüp mal vermeye kalkmaz.... Normalde bir yatýrýmcý baþka senette taban taban düþen bir senette yakalanýp kredili pozisyonlarý bozulsa ve overallu ciddi eridiyse , aracý kurum mesela diðer senetlerini satýþa koyar ve eldekilerini çýkarýr.... ama ben böyle durumda olduðunu sanmýyorum ....
Þimdi Emekli fonlarýndan güya satýþ gelmiþ görünüyor.... Genelde bu emekli fonlarý %90 kötü amaçlý kullanýyor , bunu her yazýmda iddia ettim.... Þimdi bu fonlarý yönetenler , SPEK yada PATRON larla temasta çoðu zaman ..... þimdi güya bu düþüþü baþlatan emekli fonlarý !!!! Peki bu emekli fonlarý yatýrýmcýnýn , vede bu paralarý biriktirenlerin ve kenara yatýrým yapmak isteyenlerin parasý..... peki onca yatýrýmcý bizler , bu þirkette büyük potansiyel gördüðümüz ve kelepir haldeyken , hangi aklý kýt fon yöneticisi bunu bu dip fiyatlardan satmaya kalkar???? maaliyetin kaç ta satýyorsun ???? emekli fonlarý uzun vade yatýrým amaçlý deðilmidir??? Bundan daha iyi yatýrýmmý var ???? en az %20 ve üstü temettü cebinde olacaðý bir þirket !!!!
Neyse diyeceðim odur ki , bu fonlardan biri sözüm ona satýþa geçti , ve senedi düþürdü , yersen !!! Bu esnada Sanko da pozisyon alanlardan biride bu düþüþte ellerindeki mallarý verip alttan almaya çalýþýyor , görünen þimdilik o ...... bizde bu düþüþten yararlanýp düþük maaliyet senetlerimizi aldýk.... Senetteki akbabalar uçuþup dolanýp duruyor , taklalar atýyor , bizim kaptýðýmýz pozisyonlarý almak için...... eðilsin kendininkini alsýn !!!!
Bilançoya az kaldý...... Mayýs a da birþey kalmadý.... Göt ister bunu aþaðýlarda tutmak , elbet birileri gelip salça olacaktýr senede..... Senet ucuz kaldýkça , taliplisi çok olur ....
yatýrým tavsiyesi deðildir.....
Küçük yatýrýmcý borsadan hisse almak için pazarda atlet don satmaya baþlamýþ atlet 10 don 10 diye baðýrýyormuþ
Spegin biri gelmiþ kaç para demiþ küçük yatýrýmcýya oda atlet 10 don 10 demiþ spek gitmiþ almadan 1 saat sonra bida gelmiþ yine sormuþ küçük yatýrýmcýya kaç para diye atlet10 don 10 demiþ yine almadan gitmiþ
Küçük yatýrýmcý spege iyice kýzmaya baþlamýþ
Spek 1 saat sonra tekrardan gelmiþ
Kaç para demiþ küçük yatýrýmcýya
Küçük yatýrýmcý atlet 10
Don 5 demiþ
Spek sormuþ donu niye düþürdün diye
Küçük yatýrýmcý gülmüþ seni sevmek için
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Götos bu tahtaci
Þimdilik 11.70 kalesi saðlam çalýþtý aþaðýsýnda kapanýþ olacaðýný sanmýyorum. Analizlerde özellikle 14-15 ocak tarihleri önemli görünüyor bakalým o tarihler de ne yapacak. Asla ytd.
Yer Ýmleri