Tüm paylaþýmlarýný silmiþ kendisi. Neden bilmiyorum ben de.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tüm paylaþýmlarýný silmiþ kendisi. Neden bilmiyorum ben de.
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Barýþ beyin son paylaþýmý buydu. Ben foruma eklemiþtim.
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Son çeyrek 140 milyon kar getirse 463+140=603 milyon kar demek
Vestel beyaz sermayesi 190 milyon
Yýl sonu kârý 603 milyon çok güzel bir kar olur sermayenin 3 katý kar bu kar gelirse fiyat kelepir fiyat olur bunu hepimiz görüyoruz beklemeye devam sabir acýdýr meyvesi tatlýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir bilançoya fazla kalmadý
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar merhaba, söðüt gölgesinden selamlar
2 aydýr ne çok konuþmuþsunuz ya. Daralýnca hemen þirketi yabancýlara satacaz dedikosu, yok efendim þirketin kalan %4'ünü de geri toplayýp Bist'ten çýkaracaklar vs... Vala bu vesbe hepin(m)izi hayalperest yaptýAhmet Zorlu bile bu kadar kendini zorlamýyor arkadaþ. Size tavsiyem çok fazla ekrana bakmayýn.
Yýl sonu hasýlat ve kar rakamlarý için tahminlerinizi yazsanýza? Önümüzdeki ayýn 7 veya 8'inde gelir 12 aylýk bilançolar. Benim tahminim 5 Milyar civarý toplam satýþ. Yani geçen seneye göre hasýlat minimum %25 artar diyorum. Kar tahmini yapmayacaðým ama hisse baþý 2-3 lira arasý gibi bir rakam gelir. Gerek Euro/Dolar paritesi gerek kýsa vadeli borçlar ciddi rakamlara ulaþmýþ bu da kar tahminini zorlaþtýrýyor.
Kýsaca orta vadeli bir plan yapalým; 3. çeyrekten sonra 15 lirayý görür demiþtim ama yanýldým. Kýsa vadede görmedi ama uzun vadede normal þartlarda görecektir. Çünkü bu fiyatlar maddenin kanununa aykýrý. Hem 2,5 lira temmettü verecen (potansiyel) hem de 11 lira olacan. Olmaz arkadaþým olamaz çok saçma. Ýlk önce 15'ler sonra 20'ler gelecektir. Yatýrým tavsiyesi deðil ama naha buraya yazýyorum gidince entry girerim, zamanýnda demiþtik diye.
Ben 13 lira altý satmak akýl iþi deðil demiþtim. Kendim 13 liranýn üstünde tek kalemde sattým geçtim. Þimdi tek gecelik hisselerde al sat yapýyorum. Geçen 11 ortalamayla 11.4'dan Vesbe de alýp sattým günlük. Yakýnda tekrar Vesbe fulleyecem. Asýl þov daha sergilenmedi diye düþünüyorum.
Herkes kendi bildiðini yapar, yapmalý. Baþkasýnýn dediðiyle gaza gelen neyde baþarýlý olur ki borsada olsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tekniz analizde karþýma çýkan 14-15 ocak tarihlerine geldik bakalým ne olacak.
Bilim ve sanat, itibar görmediði toplumlarý terkeder. ( Ýbn-i Sina )
Arkadaslar bir aksilik olur da usd nin 10 tl yazmasi durumunda 1. Ceyrekte vesbe nin kari ne olur?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri