Geçen sene 8 þubatta gelmiþ. Yani yarýn gelebilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Geçen sene 8 þubatta gelmiþ. Yani yarýn gelebilir.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
O haaaa. Buraya da cikarmiydi ? Vaybe !! Dedigimde. Iste burasi Veda noktam olur tumuyle .. yoksa %20-30 disinda tut maya devam
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
30 k lotu kendi yazdý kendi mi verdi görebilen var mý
Yýlbaþýndan itibaren gerçekleþen iþlemlerin takaslara yansýyan hali. (Son 2 gün dahil deðildir)
Resim çok net. Fazla yorum yapmaya gerek yok sanýrým.
http://![]()
takas için tþk..resim çok net ama borsa artýk bildiðimiz borsalýktan çýktý en mükemmel kar açýklayaný en çok basýyorlar bugün ereðlinin durumunu görünce týrstým ben,vesbede kar düþük gelse zaten basacaklar belli,yok beklediðimizden iyi gelse diðerlerinin durumuna bakarak yine basma ihtimalleri var,açýkçasý ben tekrar baþa dönmenin hüsranýný yaþamak istemedim ve 20 liradan aþaðý asla satmam dediðim hisselerimin yarýsýný 14.90 dan verdim,belki yanlýþ yaptým ama psikolojimizle çok fena oynuyorlar eninde sonunda yeniliyoruz,düþürürlerse yerine koyarým götürürlerse de kalanlara bereket versin deriz
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
zaten ky yiz çapýmýz belli elimizdeki az sayýda lotun yarýsýný da verince içim burkuldu sanki ya
Ereðli de 2019 yýlý için demir çelik fiyatlarýnda ki düþüþe baðlý olarak 2018 deki karlýlýðýný koruyamayacaðý beklentisi var. Bu beklenti ile 2018 bilançosu hiç edildi.
Ama Bankalar olsun ttkom ve arçelik olsun güzel bilançolardan sonra yükseliþlerine devam ettiler. Vesbede de umarým aynýsý olur.
Tarihi rekoru kýrmasý ve buranýn üstünde tutunma çabasýný olumlu buluyorum.
Sayýn onelle nin yukarý da vermiþ olduðu hedef fiyatlarýn gerçekleþmemesi için bir neden yok.
Yer Ýmleri