Vestel Beyaz Eþya 4. Çeyrek Sonuçlarý Üzerine Düþüncelerim..
https://suphecikimse.blogspot.com/20...lektronik.html
YTD
Vestel Beyaz Eþya 4. Çeyrek Sonuçlarý Üzerine Düþüncelerim..
https://suphecikimse.blogspot.com/20...lektronik.html
YTD
29 Kasým'da incelediðimde uzun vade güzel gözüktüðünü belirtmiþtim. Ýlk öngördüðüm hedefe 3 aylýk bir sürede ulaþtý. Þu an aylýk RSI 70 seviyesi üzerine çýktý. MACD neredeyse zirvede... Büyük hedef için bir süre hem haftalýk hem de aylýk indikatörleri soðutmak isteyeceklerdir... Haftalýk indikatörler de zirvede... Haftalýk RSI 'yi 2014-2015 gibi zirvede zigzaglarla götürmek isteyebilirler. Sert gevþemeler can sýkýcý olabilir... Siyah 6 aylýk EMA orta-uzun vade gevþemelerde önemli destek seviyesi olacak ve kesinlikle takip edilmeli. Bunun altýnda aylýk kapanýþ yapmadýklarý sürece son hedef için gücünü koruyacaktýr... 6 aylýk EMA altýnda aylýk kapanýþ geldiði anda zayýflýk sinyali olarak algýlanmalý ve tedbirli davranýlmalý. Ýlerleyen zamanda aylýk barlarý aþaðý uzatarak siyah orta mediana onay amaçlý dokundurabilirler ancak aylýk kapanýþ yine 6 aylýk EMA üzerinde kalmalý... Ýlk analizde belirttiðim gibi ilk hedefe dokunarak eski zirvesini kýrmýþ oldu. Gerekli dinlenmeleri yaptýktan sonra uzun vade de en üst siyah mediana dokunuþla yeni zirve oluþturmak ve muhtemel son hedefe ulaþmak isteyecektir... Ondan sonra çok uzun süre istirahat eder... Taþýyanlara bol kazançlar...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...Sevgiler...Saygýlar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Cümleten kandiliniz kutlu olsun
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soyle arada geliyorum sayfaya , Bakiyorum ve sanirim herkesde benim gibi acil bir tebessum var ..vay amk satmamis olsaydim emekliydim diye [emoji855][emoji855][emoji855]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
4 yýlý aþkýn süredir takip ettiðim, 2 buçuk yýldýr da yatýrýmcýsý olduðum bu güzide hisse, diþimden týrnaðýmdan biriktirdiðim paramý iki katýna çýkardý. Allah'ýma hamd olsun. Artýk takip etmekte zorlanýyordum, ben de tamamýný sattým cuma günü. 10-11 aralýðýndan aldýðým lotlarý 14-15 aralýðýndan vermiþtim ilk etapta, 15 benim için önemli dirençti. Orayý geçtiðimize emin olunca 16'lardan alýp cuma günü 20,30 ile 20,80 aralýðýndan verdim peyderpey.
Artýk en fazla paramýn %10'u %20'sini Vesbe'ye gömerim. Zirvesini görene kadar yüklü bir þekilde Vesbe almayacaðým. Ýlk direnç 15 olur, sonra 17 ve 20 düþer demiþtim. Sadece 17 konusunda yanýldým orada hiç beklemeden 20'ye gitti.
Ben hala 25 lirayý görebileceðini düþünüyorum, hatta yabancý bu kadar hisseye çökmüþken ve yerlinin elinde -Vestelin geri aldýðý hariç- sadece 3 milyon lot kalmýþken bu hisseyi istedikleri gibi uçurabilirler 30'u bile gösterebilirler. Yalnýz Vesbe'nin eski hareketlerine dayanarak ve Zorlu'nun yatýrýmcý üzerinde býrakmýþ olduðu intibaya bakarak ben Vesbe'nin an itibarýyla deðerinin 25 liranýn altýnda olduðunu düþünüyorum. -ki her hissenin bir ederi vardýr-
Eskilerden kalan 3-5 arkadaþ vardý. Sanýrým hepimiz zirve yolculuðunda uzay aracýndan ayrýlan kapsüller gibi koptuk gittik. Zaten küçük yatýrýmcýlar böyledir. Zarardayken satmaz ama primi görünce dayanamayýz.
Yýllarýný Vesbe'yi takip ederek geçirmiþ biri olarak bir öngörüm var, biraz tekrara düþmüþ olacam ama eski mesajlarýmda da demiþtim, bilen bilir fazla yazmam, o yazdýklarým da çok gerilerde kalmýþtýr, hatýrlatayým. Asýl hareket 1. çeyrek verilerinden sonra olacaktýr. Eðer veriler iyi gelir de ilk çeyrek 180-200 milyonun üzerinde kar gelirse Vesbe zirvesi þu an kaç olursa olsun o zirveyi çok daha yukarý taþýyacaktýr.
Bir de Ahmet Nazif Zorlu, bize Nisanýn ilk haftasý yapýlacak toplantýda Bedelsiz gibi bir sürpriz yapabilir. Vestelin hareketi ayný beklentinin onda da olduðunu gösteriyor. Çünkü 190 milyonluk sermaye var, yýllardýr ayný. Ben minimum 300'e çýkaracaklar diye bekliyorum ama bu rakam 380 de (iki katý bedelsiz) olabilir. Durum böyle olursa Vestelin sermayesi Vesbenin altýnda kalýr ki bu da pek hoþ olmayacaktýr. Onun an itibarýyla 350 civarý olan sermayesi de 380 üzerindeki herhangi bir rakama çýkartýlabilir.
Tüm iyi dileklerimi þu an - hala varsa- elinde Vesbe olan arkadaþlara sunuyorum, umarým beklemenizin karþýlýðýný kat kat alýrsýnýz. Allah'a emanet olun. Selamet ve sevgiyle...
Vesbe çok saðol. Sayende epey para kazandýk. Satýp baþka hisselere geçtim. Seni 14-15 arasý bekliyorum. Gelirsen diðer hisselerimi satýp seni alýrým...Çok bekletme beni emi....
Yer Ýmleri