Grafik Yorumcusu
Þimdi bu ay sonu yýllýk karlar ve dolayýsýyla hisse baþýna temettüler belli olacak. Ne kadarýný daðýtacaðýný kurulda öðreneceðiz ama bu beklentiye bu ay sonuna kadar þöyle güzel bir hareketlenme bekliyorum açýkçasý. Bekleyelim görelim.
Görüþlerine saygýlýyým ama Açýkçasý yakýn zamanda ben hareket beklemiyorum
Yabancý birkaç haftadýr satýþta ve satýþlar çok daðýldý emeklilik fonlarý bile aldý
Yerliler bu kadar iþtahlý olmasa hisse 20 ye kadar gelirdi ama yerli yatýrýmcýlar kýsacý olduðundan güven duyulmaz heran satýþý körükleyebilir
Net kârýn %80 i ni dagitiyor son yýllarda. Bu yýlda gelenek deðiþmez gibi.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar kastým büyük bir yükseliþ deðil. 30 liraya uzanan bir hareketlenme. Öncelikle hisse eder deðerini 25 TL olarak gördüðümü belirtmek isterim. Bundan sonra Vesbe 20-30 TL aralýðýnda dalgalanýr. Al sat seviyesi olarak bunlar takip edilebilir. Bu dakikadan sonra Vesbe'nin ciddi bir hareketi ancak 3-5 seneye yapabileceðini düþünüyorum normal þartlar altýnda. YTD diyeyim ceza yemeyeyim![]()
Anormal þartlar ise þunlar:
1. Hisse paylarýnýn tekrar halka arzý
2. Bedelsiz sermaye artýþý
Ne yalan söliyim. Bu ikisinin de gerçekleþme ihtimalini 1-2 sene içinde bekliyorum. Umut fakirin ekmeði tabi. Bunlar olursa birkaç tavan görebiliriz.
Yer Ýmleri