Deðerli bilgileriniz için teþekkür ederim. Þirkete ortak olan herkese hayýrlý kazançlar diliyorum..
Deðerli bilgileriniz için teþekkür ederim. Þirkete ortak olan herkese hayýrlý kazançlar diliyorum..
Her ay ihracat rakamlarý açýklanýyor acýn bakýn Manisa iline talebi görürsünüz.
Ayrýca kapanmalar uzadýkça beyaz eþyaya talep de artýyor.Gerek Avrupa gerek Türkiye’de . Her ne kadar iþsizlik arttý desek de bu süreçten sadece hizmet sektörü etkilendi oraya da Avrupa birliði para akýtýyor. Geri kalanlarýmýzýn dýþarda para harcayamadigimiz icin birikimleri arttý bile. E birikim arttý, evde duruyo insanlar dolayýsýyla küçük ev aletlerinin yenilenmesi de kaçýnýlmaz. Yakin çevrem ve kendimden düþünüyorum; kahve seven biriyim Pandemi yokken ise giderken yol üstündeki kahveciden alýyordum þimdi espresso makinesi aldým. Abim ve eþi evde yemek yapmazdý þimdi mutfaktan çýkmýyorlar geçen mikser almýþlar mesela. Bakýn çevrenize göreceksiniz.
Dolayýsýyla ben sektörde ucuz kalan bu þirket icin ümitliyim ancak burada deðil ama Vestel’de daha büyük bir iskonto görüyorum.
fiyat trendinin en iyi dost olduðu her zaman dile getirilmektedir. bir hissenin trendi hakkýnda mutlaka bilgili olunmasý gerekiyor. çünkü
uzun trend çizgisinin yükselmekte oluþu fiyatýn gelecekte daha da yükseleceðine iþaret eder.
fiyat grafiðinde geçmiþte alýcý ve satýcýnýn arkada býraktýðý izlere bakarak hisse senedinin nereden gelip nereye gittiðini görelim..
https://hizliresim.com/RF4b3n
Murat hocam güzel grafik ýçin tþkr..ege den çýktýnýz sanýrým
Bu fiyatlarýn tahtacýnýn iþine geldiðini belirtmiþtim, sadece onun deðil çevresinin de iþine geliyor demek ki. Kolu uzun gibi.
Temettü daðýtýlsaydý hissede olanlar bu fiyatlardan tekrar alým yapma þansýna sahip olacaktý ancak bu ihtimal de ortada yok. Nereye kadar tutacaðýný göreceðiz.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü kýsýtlamalarý nedeniyle temettü paralarý þirketin kasasýnda kaldý 2021 de ödenir büyük ihtimal inþallah daha baþka salgýn kriz afet savaþ vb. birþey olmaz ise
Arçelikle Vesbe bu hafta iyi düþtü.
vesbe bu hafta tarafsýz(nötr)kaldý..
https://hizliresim.com/MSkMuQ
Yer Ýmleri