Piyasa öyle bir piyasa oldu ki net kâr tahminini yatýrýmcý sunumunda belirteceksin (Alarko Holding gibi) ya da bedelli-bedelsiz hikayen olacak (hektaþ, otkar, egeen vs.) Aksi takdirde bilanço açýklanana kadar bekleyeceksin.( Vesbe, Deva gibi)
Piyasa öyle bir piyasa oldu ki net kâr tahminini yatýrýmcý sunumunda belirteceksin (Alarko Holding gibi) ya da bedelli-bedelsiz hikayen olacak (hektaþ, otkar, egeen vs.) Aksi takdirde bilanço açýklanana kadar bekleyeceksin.( Vesbe, Deva gibi)
Onlar açýklamýyorsa kar artýþlarý tahmini demekki bizlere kaldý.Üçüncü çeyrek 359 milyon gerçekleþmiþ ve pandemi nedeniyle satýþlar artmýþtýr.O kadar beklemesek de ihracaat artýþýnýn bize yansýmasýný dövizdeki olumsuz düþüþe sayarsak 2020 yýlý karý yaklaþýk 710+359=1069 milyon diye tahmin ediyorum.Nereden baksan bir milyarýn üstünde kar görünüyor.ödenmiþ sermayenin 5,6 katý.Hisse fiyatý kýrk binde sürünüyor .Emsallerine göre daha düþük F/K oranýný göz önüne alýrsak yükselme potansiyelimiz iþtah kabartýyor olmalý.Aracý kuruma devredilip satýþý yapýlan beþ milyon lotun piyasaya yedirildiðinde dolaþýmdaki hisse sayýsýnýn artmasý halinde volatilite düþecek ve hisseye talep artacaktýr kanaatindeyim.Yukarýda yazdýklarým þahsi görüþüm olup al tavsiyesi deðildir.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Vestelde yediðimiz yzude 13 haftalýk farký bugün kapatýrýz Ýns
Ellerinden gelse 10 liraya düþürecekler kaðýdý yemin ediyorum. 10 kuruþ arttýðýnda ödleri kopuyor küçük yatýrýmcý para kazanacak diye.
Þuna baðladýðým parayla diðer kaçýrdýðým kaðýtlara üzülüyorum.
Bu resmen pislik
2 seansta zirveden yüzde 5 den fazla yedik 42,90-39,72
Yer Ýmleri