Vesbe neden güçsüz duruşunendeksten neden negatifiz vesbecim kaç gündür
![]()
Git bakma buraya sakýn lot olaral dursun kaðýtlar kaybýn sanal paraya cevirirsen gerçek olacak
Temettü durumu ne zaman belli olur?
Herþeyden önce son ralli döneminde hissenin yaptýðý pirimi göz ardý etmemek lazým.Kar satýþlarýnýn yapýlmasý çok doðal ancak tüm dünyada satýþlar genele yayýlýnca düþüþün önünde ilk önce spekülatörler duruma müdahale ederler ve destek olurlar.Ancak satýþlar yoðunlaþýnca onlarda satýþa geçer ve panik satýþlarý baþlar , hisseler alým için cazip noktaya gelince tepki alýmlarý ile tekrar yükseliþ gerçekleþir.Bu defada satma fýrsatý bulamayanlar için satýþ fýrsatý oluþur.onlarýn satýþlarý tamamlanýnca tahtalar normale döner.Þahsi görüþüm vesbe de durum biraz farklý .beþ milyon lotu 48 den alan aracý kurum hangi fiyata kadar düþmesine müsade eder onu ancak tepki gördüðü tekrarlanan destek noktalarýndan dalgalý seyir grafiklerini takip ederek tespit edebiliriz.Olaðanüstü durumlarýn oluþmasý durumunda ise bir fikir yürütmek çok zordur.Hep beraber izleyip göreceðiz.YTD
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Grafikte boþluk dolduruyor. Kýsa hedefi güzel duruyor. Alttan gelen tepki alýmlarý cazip geldi bana.
Þut ve gol diyecek gibi bir hali var. Yine de temkinli yaklaþýmla çok prim yapmadan, dikkatleri üzerine çekmek istemiyor havasý sezinledim, ama gözüm üzerinde. YTD KESÝNLÝKLE geyiktir!
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnvesting.com' daki yorumlarý okudum da herkes çok mutlu, çok memnun halinden. Hisseye övgüler havalarda uçuþuyor.
Borsagundem.com da ise kusursuz fýrtýnanýn içindeyiz demiþler. Bakalým ustalar ne diyor bu duruma?
YTD kesinlikle geyiktir.
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri