Yahu burdan kendine nasýl haklýlýk payý çýkardýn anlamadým.. vesbede blok satýþ mý oldu yooo..vestel demiþssin dikkat etmedik sorry de yazdýk(ki bu yazýný vesbe sayfasýnda yazýnca ister istemez kafa bizim hisseye gidiyor).esas son cümleme dikkat et benim haklýlýlýðýmý günler geçtikçe pekiþtiriyor.muhtemel baþlýklarý karýþtýrýyon usta..vestelde oldu blok deðiþimorda yap kutlamaný..yalnýz kutlama yaptýðýn þeyde abartýlacak bi þey deðil bir kademede olaðan dýþý bir lot sayýsý gören herkes bunu bilebilir senlik bi þey yok yani
Son düzenleme : meyus; 01-04-2021 saat: 20:34.
SPK bülteni yayýnlandý.Vesbenin 2 milyar tavan ile kayýtlý sermaye sistemine geçiþ talebi onaylanmýþ.Hayýrlý olsun..Bedelsizin ayak sesleri gelmeye baþladý...YTD
usta hayýrlý olsun hepimiz için ama ben neden göremiyorum..link varsa atarmýsnýz
gördüm gördüm
1. Vestel Beyaz Eþya Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Þirket)’nin 2.000.000.000 TL tavan ile kayýtlý sermaye sistemine geçiþine
Kurulumuzca izin verilmesi talebinin olumlu karþýlanmasýna karar verilmiþ ve Þirket esas sözleþmesinin 6 ncý maddesinin
deðiþtirilmesi amacýyla hazýrlanan tadil tasarýsýna, Þirket’in talebi doðrultusunda Kurulumuzca uygun görüþ verilmiþtir.
Geçmiþten beri gemide olan için sýkýntý yok ama akþamki haberi satýþ fýrsatý görenler olmuþ habere atlayanlar olmuþ olabilir bakalým kapanýþ kaç olacak buralardan güzel yeni maliyetlenenler oldu devamý zamanla gelecektir
59.5 a kadar teknik düzeltme
beklentiyi önceden satýn alanlarýn kazanç amaçlý satýþlarý geliyor. artýk vestel beyaz eþyanýn hikayesi, hikayeleri var. temettüler, sermaye arttýrýmý..
yatýrýmlar v.s.
sermaye arttýrýmý yapacaðý belli olan bir þirketin hisse senetleri beklenen sermaye arttýrýmý kýsa sürede gerçekleþmese bile
bekleyiþ devam ettiði sürece piyasada yüksek fiyatla alýnýr satýlýr. nisan 15 genel kurulda belki bir þeyler öðreniriz..
BUNDAN SONRASI SABIR ÝÞÝ..
Grafik Yorumcusu
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
15.03.2021
Ýlgili Ýþlem
Kayýtlý Sermaye Sistemine Geçiþ
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
0
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
2.000.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2025
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No
6
SPK Baþvuru Tarihi
16.03.2021
SPK Baþvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
01.04.2021
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi
15.04.2021
son satýrda sermaye artýrýmýnýn gündeme alýnacaðý tarih yazýyor bugünkü kap haberinde..
Yer Ýmleri