Bu aracılı ihracat modeli pek hoş karşılanmamış olabilir. Herşeyden önce 750 milyon satış hasılata alinmadi ertelenmiş gelire yazıldı, favok ve kar 150 milyon eksik oluştu. Ayrıca iki donem basit karsilastirmayi zorlastirdi. Bir şekilde belirsizlik oluşturdu. Sirketin lehine mi aleyhine mi olacak göreceğiz. Ben olumsuz bakıyorum. Kurumlar vergisi kanunu transfer fiyatlama mevzuatını delmek için bir mekanizma olarak görüyorum. Sonuçta halka kapalı vestel ticaret a.ş nın karlılığını dusurup halka acik vesbenin karlılığını artirmaya yonelik bir operasyon oldugunu dusunmuyorum. Umarım yanılırım. Şimdilik favok marjı değişmedi ama sonraki çeyrekte nasil gidecek göreceğiz.
Vesteldeki gibi özel emirle hisse senedi satisi sozkonusu olursa olumsuz bakarım.
Çarşamba genel kurul var. Temettü bir ihtimal artırılıp onaylanabilir mi. Sesli düşünüyorum sadece. Beklentim yok.
Gelen bilançolara bakıyorum, iyi olanlar var, döviz bazında üstüne çıkanlar ve hatta katlayanlar oldu, vesbe golgede kalabilir mi. Yine sesli düşünüyorum
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri