Sirketin satýlma ihtimali olabilir söylentisi de var. Yatýrým, temettü ve mevcut geri alýmlarla borç yükünü artýrdý. Þimdi daha da artýracaðým diyor. Ilginç þeyler oluyor.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Þirket geri alimlarina karþý deðilim ancak enflasyon var diye o kadar borcun varken bu kadar parayý bu 16 fk dan alim yapmak ne kadar adil tartýsýlýr, yüzde 5 marjla iþ yap sonra hisseni al, kar marjý yüzde 15 olsa yüzde 60,70 de temettü dagýtsa zaten piyasa senin kagýdýný almak icin beklerdi, ama finansal fiyasalarda gücünüz de varsa kazanmasý daha kolay, bu yola bence izin verilmemeli.
SNE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Adaletsizlik nerde anlayamadým. Adam geri alim programýný çok önce açýkladý ve her gün alim yaparak duyurdu. Olay herkesin gözü önünde oldu. Hisseyi 30 dan 70 e çekti. Yeterli görmedim devam edeceðim diyor. Daha önce hakim ortaðý yanlýz býrakan piyasa bu sefer tecrübeli bir þekilde olaya atladý. Belki bu sefer hakim ortaðýn yapmaya çalýþtýðýný piyasa yapacak geri alýma da gerek kalmayacak.
caný saðolsun istediðini yapabilir, nazlanabilir veya yürüyebilir veya sessiz ve derinden ilerleyebilir.
portföyümüzde önemli bir elemandýr kendisi![]()
Piyasa fiyatýndan çok mali performansý ve temettü daðýtým oranýyla ilgiliyim
Bir lot hedefim yok, imkan bulursam adedi artýrabilirim veya portföydeki diðer hisselerin deðerlerine göre kýsmen deðiþtirmeler yapabilirim. Bana göre 15 TL altý hisse fiyatý gelecek karlara gire ucuzdur. Yanlýz bir þerh düþelim. Yeni ihracat modeli beni biraz tedirgin ediyor. Çeyreklik sonuçlarý izlemeye devam edeceðim. Favok marjinda ciddi bir azalma görürsem yatirimi gözden gecirim.
Yer Ýmleri