Vesbe %80 ihracat, %20 iç pazar. Bunu unutmamak lazým
Vesbe %80 ihracat, %20 iç pazar. Bunu unutmamak lazým
hareket olmaz bu hissede çünkü dünyanýn en zalim insanlarýndan biri nazif zorludur.acýmasýz ölmeyeceðini sanan kendinden baþkasýný asla düþünmeyen þirketin karýný daima iç edip düþük gösteren ve hissenin yükselmesi esnasýnda ansýzýn milyonlarca lotu satan zalim bir adam güven duygusunu yokeden bir canavar gibi ....dua edinde bu adamdan hissedeki küçük yatýrýmcý kurtulsun.hülasa iþimiz ALLAHA kaldý arkadaþlar.hisse bir türlü nazif zorlunun yüzünden kendine gelemiyor. ALLAH bu adamýn gözünü toprakla doyursun AMÝN.. ÝNÞALLAH.
dün 8,5 milyon lot, bu gün 5 milyon lot iki günde 13,5 milyon lot sattý.
Son düzenleme : .bozoklu.; 23-06-2023 saat: 20:49.
sattým kurtuldum bu hisseden. darýsý kalanlara![]()
Bende zararýna sattým kurtuldum.
79 yaþýndaki ahmet nazif zorlu türkiyenin en varlýklý imparatorlarýndan biridir.en az 21 yýl daha yaþayabilir.þirketin ortaklarý yalaþýk yüzde 46 ile zorlu ailesinin payý.yüzde 34 ü vestel elektroniðin.yaklaþýk yüzde 20 si halka açýk.bu yýl vestel beyaz kabuðunu çatlatabilir.yýllardýr uykuda bir þirket.ihracat lideri.ömrü olan yaþayýp görecek.ama þahsen ben bu þahlanýþý göremiyeceðim.yaþým ve hastalýklarým bunu gerektriyor.çok sabýrlýysanýz çok kazanabilirsiniz herkese bol kazançlar.
Yaþým 46 peruklu beni bile gömer
Yer Ýmleri