Hedef nedir sizce...endeks bozarsa etkilenir mi...
E5603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef nedir sizce...endeks bozarsa etkilenir mi...
E5603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18 temmuz para giriþi
https://i.hizliresim.com/LnlJg1.png
18 temmuz para çýkýþý
https://i.hizliresim.com/gWrNVR.png
11,66 maliyet. 12,50 satýþ. Þirkete güvenim tam. Ancak, kýsa vadede yeni ataklar yapacaðýný pek sanmýyorum. Belki de hisse satýþý öncesi daha da yükselebilir. Takipteyiz.
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!..
Yabanci son 6 takas günüdür aliyor. Son 2 gün dahil degil. Sanýrým iyi bilanço beklentisini aliyorlar. Hedef olarak fiyat vermek haddimize deðil.
Gecmiþe baktigimizda endekse ters hareket etmiþligi var. Yine aynisi olur mu tahmin etmek zor.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cok kisa suredir takip ediyorum. Yaklasik 1 ay. Bu surede endeksten bagimsiz hareket etti. Cikarken cikmadi. Duserken daha cok dustu. Fakat bu donemde hissede trend yoktu. Simdi hareketlenme basladi gibi gozukuyor. O yuzden guncel olarak takip edip stoploss belirlenebilir.
Bilgisayardan karsilastirma sansiniz varsa bist100 ve vesb karsilastirmasi kendiniz de yapabilirsiniz.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Simit sarayýnýn %10 u 100 milyon dolara satýlmýþ. Yani tamamý 1 milyar dolar.
Bugünkü hisse fiyatýna göre Vesbe nin %100 nün deðeri 670 milyon dolar. Yani cok ucuz hatta bedava. Böyle düþününce %5 lik hissenin satýþ fiyatýný daha çok merak ediyorum.
Benim hespladýðým hisse fiyatý uçuk biþey. Oyle olursa dehþet olur. Bist 100 tarihi bir yükselmeye tanýk olur
Son düzenleme : alanzo; 19-07-2017 saat: 09:47.
12,60 dan sonra hýzlanmalý bir miktar aldým bakalým...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
ula 12,50 den çiziyordum ne güzel adamlar saldýrdý...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri