Bilanço Mart ortasýnda gelecek. Bir ihtimal 29 Þubatta gelecek deniliyor. Neyse o günlere kadar gaza gelmemek lazým.
Bilanço Mart ortasýnda gelecek. Bir ihtimal 29 Þubatta gelecek deniliyor. Neyse o günlere kadar gaza gelmemek lazým.
Gaza gelmek deðil de Vesbe de tavan yaþamýþým.Maliyetim 16,59 Vesbe de bugün sert düþüþ yaþadýk zaten satýþ baskýsý geçen haftadan devam ediyordu.Ters bir durum olmazsa kaldým hisse de ayrýca çeyrek bilanço açýklanmadan yada açýklandýktan sonra ne zaman büyük hareketine baþlayacaðýný kimse bilemez ve büyük hareketine bir baþlarsa 1 ayda %50 üzeri primini yapar çekilir kenara o yüzden sabýr önemlidir ytd.
Bugün Vesbe de diðer günler gibi baský yoktu vasat üstü sayýlýr bugün Vestel düþüþe devam etmiþ normal durum Vestel 2 tavan önde bugünde eksi kapatmasý normal garibim Vesbe zar zor 1 tavan yaþadý sonra devamlý düþüþ yaþamýþtý ytd.
Vestel beyaz eþya ülkemizde en büyük beyaz eþya üreticisi durumunda.Örnek vermek gerekirse birada Tuborg önde anadolu efes birada geride tüketici olarak düþündüðümde Vestelin Arçelikten önde olacaðýný düþünüyorum tabi hisse fiyatýný yansýmasý ne zaman olur bilinmez tahminim dolar bazýnda para kazandýracaktýr enflasyonu yenecektir ve büyük hareketini yaþayacaktýr geçmiþ yýllarýn acýsýný çýkartacaðýný düþünüyorum yurt dýþý avrupa ekonomisinin düzelmesi bile vesbe yeterde artar ytd.
Vesbe yükseliþ yaþamak istiyor geri geliyor gün gelir mýzrak çuvala sýðmaz çuvalý deler geçer ytd.
Vesbe hissesi ayný deðiþen yok.
Çivileri yerinden söken bi bilanço bekliyorum. Ýnþallah Enflasyon ayaðýna yemezler bizi. Son çeyrekte toplam kur artýþý %10 civarýnda. Tabi bi bu þirketin hedge ettiði bir oran. Giderler kontrollü. Parite güzel.
Yer Ýmleri