1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Her zamanki gibi bıktırma yöntemini uyguladı... Günlerce aşağı sürdü ve tam sıkışma alanı aşağı kırılırken, beklediğim ama 'fake' atarak aşağı kırıyor gibi yaptığı alanı, yukarı geçti ve şimdilik tavan oldu...
Tavan çözülmez ve bu seferde aşağı sürmezse (!), kırılım az bir saat farkıyla yukarı oldu...
Bu arada 'trade' için aldığım malları kucağına bıraktım bu arkadaşın... Sağ olsun...
1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...
Zurnanın zırt dediği seviyeleri yukarı zorluyorlar...
Anlık...127,40
Verusa bir ralli başlangıcında gibi duruyor. Bir önceki dolar tepesi 11 leri geçerse bu gerçekleşebilir.
Şirket Yönetim Kurulumuz tarafından alınan 11.05.2022 tarihli payların geri alımına ilişkin karar kapsamında; 10.01.2023 tarihinde yapılan geri alım işlemlerine ilişkin bilgiler tabloya eklenmiştir.
10.01.2023 tarihinde 115,90 TL - 118,00 TL fiyat aralığından (ortalama 116,9612 TL) 54.417 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu VERUS payları 1.388.735 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %1,9839)
Yer İmleri