13tane altýn sahasý deðil
13 tane maden sahasý
Standart boksitin de 26 adet sahasý var
Yanlýþým varsa düzeltin
1 madeninde altýn bulundu
Tabi alýnan numuneden
Genel deðerlendirme sonrasý ne olduðu ortaya çýkacak diye biliyorum
MAR-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...xMZ31oHiRMcw1R
MTA nin sayfasýnda böyle bir bilgi var.verusun yeni ruhsat aldýðý bolgede(Bayburt ili Demirözü ilçesi) altýn madeni oluþumlari olduðuna dair bir detaylý rapor...bu rapor bize belki bir ipucu verebilir
Son düzenleme : ALPAY3565; 21-09-2020 saat: 16:11.
Ver gelsin nereye kadar vereceksin bakalým
Son düzenleme : ALPAY3565; 22-09-2020 saat: 13:45.
Yorumu olan var mý
Sahada top çevirip zaman mý geçiriyor
Son günlerdeki hareketlerini anlayamadým açýkçasý
MAR-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki günlerde ve haftalarda da birçok lV. grup (altýn,gümüþ,bakir vs.) Maden sahasýnýn ihaleleri var. (Maden petrolgenel müdürlüðü resmi sitesinden ihale ilanlarýna ayrýca bakýnýz)Erba maden sahasýnýn haberi gelmeden birçok yeni maden sahalarý holdingin portföyüne eklenebilir. 50 li rakamlar altýn haberinden önce neden olmasýn diye düþünmuyor degilim. Tamamen kendi kiþisel araþtýrma ve görüþlerimdir. Yatýrýmcý tavsiyesi olamaz ve olmamalý.
Mi Note 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adý Galata Altýn Ýþletmeleri AÞ olan bir þirket kurdular ve altýn ile ilgili olan maden sahalarýný oraya taþýdýlar diye düþünüyorum,yoksa zaten standart boksit diye bir maden þirketi vardý.Dolayýsýyla maden sahasý adý Galata Altýn Ýþletmeleri olan þirketin içindeyse mannnnntýk olarak o 13 tane sahada altýn aranacaðýný çýkarýyorum,kendi kafama göre.
Biride yazmýþ ''altýn bulmuþ ki maden ruhsatý alýyor''ahhaaaa ahhaaaaa yani arkadaþa göre önce altýn bulunuyor sonra ruhsat alýnýyor.O da iyiymiþ.Peki bu altýnlar kaç tonmuþ acaba madem bulunmuþ altýn ????? Yani daha çok konuþulur burda altýn bulundu,bulunmadý vs
Bomonti Elektrik in %80 ini Verusa þirketlerinden Pamukova Elektrik aldý..BMELK bugün tavan..2 aydýr sizlere katýldým..forumda kimse yok ama bu gayet iyifazla kiþi bilmesin...hacimler dar ama buda iyi..çok saðlam ilerliyor..Acsel gereken yere geldi ..sene sonu bilançolara yansýr..alýnan maden sahalarý var..çok iyi hazýrlanýyor bence..keyifle bekliyorum...bu arada herkese merhaba
![]()
Yer Ýmleri