yaklaþýk 1.5 milyon lotu tavan yapmak üzere olan vertu hissesini borsada satan verusun patronlarý unutmayýn ki 60 tl üzerinde verusta 30 tl üzeri vertuda pozizyon alan (þirkete ve þirket patronlarýna güvenerek) küçük yatýrýmcýyý çok uzun süre kimisinde büyük zararlarla borsada kalmaya mahkum etmiþtir.
Son düzenleme : .bozoklu.; 03-03-2021 saat: 22:35.
Merhaba
Bu yazdýðýnýza göre bu hisseler de olanlar uzun süre zararda kalacak, bu hisseler geri gelecek düþecek anlamý çýkýyor
Çok ciddi bir yorum yazdýnýz. Detay verebilir misiniz, MAR-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
önceden TÝPE dönüþüm haberi vermeden baskýn biçimindeki patron satýþlarý en baþta þirkete olan güveni sarsar. ve borsada þirketi þirket sahipleri mundar etmiþ olurlar. dün ve önceki gün yapýlan baskýn þirket hisse satýþlarý bu günde vertunun ciddi biçimde düþüþüne neden olmuþtur.þirketin herhangi bir iþtirakiniden baskýn biçiminde satýþ yapmasý ayýplý bir hareket olarak algýlanýr ve þirkete yerli ve yabancý ilgisi ile birlikte güven kaybolur.ÇOK SAYIDA KÜÇÜK YATIRIMCI çok uzun süre beklemek yada büyük zarara razý olup satmak zorunda býrakýlýyor.ALLAH art niyetli fýrsatçý þirket sahiplerinin belasýný verir inþallah.verus ve vertu þirketleri artýk güvenli liman olmaktan uzaktýr.bu benim þahsi görüþümdür. yatýrým tavsiyesi deðildir.þahsen çok büyük bir zarara uðradým.þirket sahipleri hak ettikleri cezayý bu dünyada bulurlar inþallah.vertu ve verustaki bu satýþlar ne zaman duracak bekleyip izliyeceðiz.ALLAH sonumuzu hayýr eylesin.
boþuna dökmeye çalýma benden 1 lot alamayacaksýn.
buralardan ky dan da alamazsýn ,ancak 90 larda dökersin.ama ben yine dökülmeycem.
ytd
Benim lotlar evladiyelik o altýn elbet bir gün çýkacak
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Verusa Holding baðlý ortaklýðý Galata Altýn Ýþletmeleri'nin sahip olduðu maden sahasý sayýsý 17 adete yükseldi
Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yayýnlanan açýklama aþaðýda bulunuyor:
Þirketimiz Verusa Holding A.Þ.'nin %100 oranýnda baðlý ortaklýðý olan Galata Altýn Ýþletmeleri A.Þ., T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý Maden ve Petrol Ýþleri Genel Müdürlüðü ("MAPEG") tarafýndan açýlan Ruhsat ihalelerinden; Amasya ili Taþova ilçesi'nde bulunan 2 adet maden sahasý ruhsat ihalelerini kazanmýþ olup, 17.03.2021 (bugün) tarihi itibariyle bedeli peþin ödenerek ruhsatlarý satýn almýþtýr.
Son alýnan yeni ruhsatlarla birlikte Þirketimiz Verusa Holding A.Þ.'nin %100 oranýnda baðlý ortaklýðý Galata Altýn Ýþletmeleri A.Þ.'nin sahip olduðu maden sahasý sayýsý 17 adete yükselmiþtir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Sayýn olimpik
Bu sahalarda rezerv ve kaynak bilgileri
Belirlendiðinde esas film o zaman baþlayacak diye düþünüyorum.
Ayrýca enda ,Pamukova ,golive ve aldem
Halka arzlari var .
Birde altýn þirketinden ayrý diðer maden þirketininde 26 sahasý Var.
Yer Ýmleri