Ahhh daha istediðim kadar hisse toplayamamýþtým. boksit iþi benim planlarý boksit etti
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alýnan yol gibidir. Yol aldýkça aydýnlanýr. (T2)
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
E. DÝÐER BAÞVURU SONUÇLARI
1. Enda Enerji Holding A.Þ.’nin (Þirket) ortak sayýsýnýn 500’ü geçmesi nedeniyle Sermaye Piyasasý Kanunu (SPKn,
Kanun) kapsamýna alýnma talebinin, Þirket’in mevcut ödenmiþ sermayesi üzerinden gerekli yasal ücretlerin alýnmasý þartýyla
olumlu karþýlanmasýna karar verilmiþtir.
SPK az önce duyurdu eh nihayet iyi bir para musluðu açýlmýþ olacak ,burada ortaklýðýmýz var satmamýz halinde milyonlar hazýr
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Kimse yokmu buralarda benmi fazla ümit baðladým acaba bu þirkete þimdi investen 20 milyon alan þahýs bu kargaþada boþu boþuna 400 miyon baðlamamýþtir diye düþünüyorum. Ýnvesi yürütüp ellerindeki lotlarý satabilmesi için verusa haber pompalayýp invesi deðerlendirmesi lazým þirket bilgi bakýmýndan çok ketum geçen sene boksit için gong ćalan yönetim 1sene den fazla olduðu halde daha üretime géçemedi tokattaki madene deðerleme firmasý ile 15 ay oldu anlaþalý haber daha çýkmadý geçen sene söz verdiģi halka arzlar için hiç ćalýßma yapmadý yaptýysada yatýrýmcýsiyla paylaþmadý geri kalan maden lerle ilgili hiç haber vermedi þimdi yatýrýmcýsýni bu kadar suistimal etmesi normal deģil ama inanýyorumki tahtacýda bizlerle beraber zarar etti yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri