Ohhhh oda güzel umut beyy süperrrr
Ohhhh oda güzel umut beyy süperrrr
eksi kapatýrsa sasýrmam deyyuslar
4.04 ile girdi 4 çýktý . Ýlginç
GM 9 Pro d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesi maddelere odaklandýrp 4.00/4,40 arasaý milleti mallandýrdýlar cok muslumanlar cokkk![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Taka bak Ben bu hisseyi 1994 ten beri tasiyorum ve Maliyetim cok yuksek ses etmiyorum ikincisi bu hisse %100 halka acik bir hisse ucuncusu muslummanlik yasam
Sistemini dir
Kim alip sattigini Interneti acip gorebilir sin.
Dün gelip bugün Burda muslumanlikla dalga gecer gibi yazma sen inanirsin inanmazsin (anladigim musluman biri degil sin) o senin meselen bu hisse borsaya girdikten sonra 8 e katladi 3 sefer bedelsiz Verdi. Ve Dün mecliste gecen kanunla ilk beklenti hedefine ulasti. Bundan sonrasi serbest piyasanin sartlarina gore sekillenir isteyen alir isteyen satar.
ben islamým sen merak etme konyalý hani bunlar muslumanya ondaannn cokkk muslumalar diye yazdým dini kullanan din tacirleri sadece bunlar degil cokkk muslumanýz deyip insanlara kan kusturan kurumlara bir bakýn ýþýklar holdin nibaþ cemaþ ihlaslar adeta borsadan kan emiyýrlar peki bunlarýn hisselerini en cok kim alýyor tabiki inancýmýzdan dolayý biz muslumanlar..hile yapmaz haram yemiyoruz diyoruz...iþte bunlar cokkk musluman takýmýndan...ama iyiki ben bunlar gibi musluman degilim çok þukurki dinime vatanýma baglý IYI bir muslumaným ..hani seviniyoruzya mahkemeler dusuyor diye bunlarý mahkemeye verenler wietnamlýlar japonlar degil madur ettigi muslumalar varya onlar veriyor mahkemeye ve bu mahkeyeme verenler hep kazandý þimdi o mahkemeler duþuyor diye gobek atýyoruz haklarý yeniliyor...bu kadar muslumanýz yada muslumansýnýz degilmi keske maddeler gecmeseydi keske mahkemeler devam etseydi ama nerde onlara bu hanceri saplayack guc...herkes koltuk sevdasýnda ayrýca hissedeyim ne zaman girdim cýktým soylerim ama ÝNÞALLAH BÝRGUN ÝLAHÝ ADALET YERINI BULUR
Hsbc nin son dakika 400 bin alýmý hissenin pazartesi 4.10 ve üzeti bir yükseliþini iþaret ediyor 400 bin hisse heralde düþecegini bile bile almazdý mery satmýþ citi vs al satlar olacaktýr satýcýlý gösterip tahtada bir kez daha 4.40 ve üzeri dalga bekliyorum orta vadede ve 2020 yýlýnda 6 liralarý konuþuyor olacagýz
Yer Ýmleri