Arkadaþlar bir þey biliyorsan söyle diyeceksiniz ama, firma ile ilgili çok güzel haberler düþecek. Kanun haberi hepimizin malumu, daha çok güzel haberler var. Firma kaðýt üretiminde Türkiye birincisi vs. vs. Güzel günler gelecek bence.
Arkadaþlar bir þey biliyorsan söyle diyeceksiniz ama, firma ile ilgili çok güzel haberler düþecek. Kanun haberi hepimizin malumu, daha çok güzel haberler var. Firma kaðýt üretiminde Türkiye birincisi vs. vs. Güzel günler gelecek bence.
umut abi cýktýnmý hisseden yazarlar cogalmýþ seni aralarýnda goremedim![]()
Burdayým bekliyorum sadece
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Umut bey düzeltme iþim tamammý devammý sizce öngörünüz nedir? Teþekkürler.
Saatlik 3,62 üzerinde kalabilecekmiþ bakalým
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Daha önce yazdýðým 3,47 seviyesinden tepki geldi gayet doðal olarak. Ama bu tamam döndü anlamýna gelmiyor. Teyit almasýný görmemiz gerekli. 3,47 seviyesi kademeli alým seviyesidir ayný zamanda. Yani alýrken de satarken de kademeli iþlem yapýlmalý. YTD....
çok teþekkürler umut sayenizde bu hissenin teknikten de anladýðýný görüyorum.
Yer Ýmleri