daha girmeyecem deyip satýyorum sonra zararýma bakýnca alasým geliyor 3,50 altýna inermiki umut hocam senin veriler ne diyor
daha girmeyecem deyip satýyorum sonra zararýma bakýnca alasým geliyor 3,50 altýna inermiki umut hocam senin veriler ne diyor
Yorumunuz doðru, arazileri çok(tu), Konya'da 120 milyona LC waikiye sattýklarý arsanýn expertiz deðeri 400 kusur milyon idi, yazýk oldu.Düþen faizler , ilave davalara bloke edilen paranýn gelmesi ile holding çok rahatlayacak.
Borsa simsarlarý deðilde saðlam birisi alýrsa önü açýk, mevcut yönetimin kalitesi grubu ileriye taþýmak için yeterli deðil.Þu an ki rakamlar en düþük deðerleri olmayabilir ancak orta vadede çok sýçrama yapacaðý da çok net.Orta vadeden kastým 6-18 ay. Mart'da açýklanacak 2018 verileri de yeni bir sýçramanýn erken baþlangýcý olabilir.
Beradan savunma sanayiyle ilgili asalsanla anlasmalar var oldugu ve s400 füze rampasý batarya montaj ayaklarý kurma ve montajýnda yer alacagý dogrumuki baský hisseyi yçtutmak ve toplamak için galiba karelde bi ara 2 lerdeydi aselsana ni yazýlým vs 15 lira oldu ayrýca bmc nin tank palet fabrikasýndaki üretinde rulman satacagý vs aselsan ile stratejik ortaklýfa gidecegi tank paleti iþleten yeni sahiplerinin berada rulmana ortak olacaklarý vs bir sürü haber sadece duyumdan ibaret
Beranýn kagýt srkymrünse türkiyede tek fima özellihinden bahsediliyo ambalaj ve karon ssnayide iyilesen cirolar 8000 calýþan ve devlet destehimi ardýna almýþ tek firma olmasý sebebiyle artýk dünya devi olma yolunda yabancý ortaklýk vs dilleniyo duyumdan ibarettir
Berada 138 milyon lotla bizim mrnkuljn elinde olmasý ülker gurubunun berayý satýn alacagý ve enbüyük hissedar olma ve þirkete talip oldugu ayrý bir dedikodu bir diger dedi kodu bizimde bulunan 138 milyon payýn blok olarak katarlý bir guruba satýlacagý vs bunlar sadece haber dedikodusu duyumudur ytd degildir
Bizim menkulun son dönemdeki satýþlarý 7 milyon üzeri yabancý alýmýyla mevcut seneryolarý desteklemektedir diger kýsmýnda bulunan 11 milyon lot piyasada alýma satýma konu ediliyor hacimli çýkýp hacimsiz düþmesi hissenin mevcut bir operasyona hazýrlandýgýnýn göstergesi olabilir
Kardeþim yorum yazmak huyum deðildir. Hele ki diyaloða girmek birisini üzmek hiç huyum deðildir bunun için bugüne kadar çok yorum okudum cevap yazýp yazýp sildim. Ama bunu okuyunca kendimi tutamadým. Duyum yazabilirsin hiç sýkýntý yok ama en temel bilgilerin bile araþtýrýlmadan yazýlmasý art niyet olmasa bile borsayla bu hisseyle tanýþan, zorla al sat yapmayý öðrenebilen yüzlerce insaný etkileme ihtimali büyük vebaldir.
138 milyon blok mal yok kimsede. 2013 yýlýnda borsaya kote iþlemlerinde tek yetkili bizim menkul idi. Kote iþlemini zar zor yapan amcalar dedelerden birçoðu borsa hakkýnda hiç bir þey bilmediði için mallar öylece duruyo. Kýsacasý toplu mal bir kenara malý en daðýnýk þirketlerden BERA.
Kaðýtla yeni tanýþan kardeþler lütfen holdingin sayfasýna girin elinde hangi þirketler bar ne il yapýyor bakýn yýllar önce satýlmýþ þirketleri bugün elindeymiþ gibi yazan baþka arkadaþlar var yanýlmayýn.
Forum sayfalarýný eski saydalarsan baþlayýp okuyun. Hatta arþive kalkan 2013 ten sayfalardan baþlayýn. Kardeþlerimizin nasýl feryat figan ettiðini bunalýma girdiðini görün. Þirket yükseliþ trendine girmiþ gibi görünse de bu iþ çocuk oyuncaðý deðil. Ailenizin rýzkýyla yarýrým yaptýðýnýzý unutmayýn...
Allahým hepimize helalinden bol kazanç versin inþallah
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlis bilgi yada Yanlis dusunce
Bera hisse leri yeni kote ediliyor spk bera anlasmalariyla araci kurum bizim menkul ordaki hisselerin ulkerle alakasi yok ve
Blok satýs diye birsey soz konusu olamaz.
Yukari sayfalarda gordum mahkemelik olanlar in hisselerini kote Ettirip yonetim de soz sahibi olmasi mevzuuda sacma mahkeme deki lerin hisselerini kote ettirdiklerinde soz sahibi olacak kadar gucleri yok enbuyuk yatirimci Benim diyenin 125000 hissesi vardir tahminen oda bugün icin fazla birsey degil.
Yer Ýmleri