Umut hocam yorum lütfen
Umut hocam yorum lütfen
Ýyi akþamlar arkadaþlar; dün tavan yapan hisse bugün düzeltme yaptý, ilginç deðil mi? Bana göre hala sýkýntý yok ta ki yarýn kapanýþ fiyatý bu günün altýnda olana kadar. Yani yarýn ki kapanýþ bugün kü kapanýþýn üzerinde olmalý. Günlük grafiðe baktýðýmýzda çok net görünen, dün düþeni kýrmýþ, bugün de onay almak için geri gelmiþ. Yarýn yukarý yaparsa onayý almýþ diyebiliriz. Yarýn ki kapanýþ da bu günün altýnda olursa hoþ olmaz. Bir de þu pembe çizginin üzerinde kalmasý önemlidir. Yani 4,13 altý kapanýþ stop noktasý dýr benim için. Yanlýz arkadaþlar ben bunlarý yazýyorum ama dikkat edin verdiðim rakamlar günlük kapanýþ rakamlarý olacaktýr, yani anlýk o fiyatlarýn altýna düþmesi birþey ifade etmez.
Yazdýklarým be çizdiklerin eðitim amaçlý paylaþýrlardýr. Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Çok teþekkür ederim saygýlar diliyorum .. yarýn ola hayrola
Takaslar varmi arkadaþlar
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri