kabaca bir analiz yaparsam hisse daha önce aylýk olarak 01/04/2020 tarihine 4 liralardan ala girmiþ 12 ay rally yapmýþ 32,53 görmüþ.
bu sefer hisse 10,50 civarý ataða kalmmýþ 01/06/2022 de aylýðý 17/,55 ile ala girmiþ ve 6 aydýr rallyde fiyat ise kabaca 30 görmüþ. B 6 ay daha rally yaparsa artýk nereleri görür bakacaðýz benim bi tahminim var kendime göre
Ýþ bitmiþ. Sermayesi tescil olmuþ, sermaye artýþýn muhasebe kayýtlarý yapýlmýþ görünüyor. SPK onayý da eli kuþaðýndadýr.
Aþaðýda yazýyor.
Yönetim Kurulumuz 19 Ekim 2022 tarihli toplantýsýnda sermayeye ilave edilen 341.600.000 TL'nin, 19 Ekim 2022 tarihinde ilgili hesaplardan Þirket sermaye hesabýna aktarýldýðý Yeminli Mali Müþavir Tasdik Raporu ile tespit edilmiþtir.
O dediðin yapýlmadan SPK baþvurusu olamýyor zaten Sn. Serçe. Mevcut prosedürü ekstra bir iþ yapmýþ gibi hava atmýþlar. Olsun buna da razýyýz nerelerden nerelere geldik. Hiç olmazsa full þeffaflar artýk...
Sn Hissedarxd
Anlayamadýðýmdan yazýyorum.
Ticaret sicil memurluðuna, sermaye arttýrým iþlemleri yeminli mali müþavir raporu ile birlikte sunulmuþ olup sermaye artýþý tescil edilmiþ ve muhasebe kaydý da yapýlmýþ.
Buna göre de, Þirket muhasebe kayýtlarýný yaparak sermaye artýþýný tamamlamýþ görünüyor. SPK ise bu kadar süre niye bekletiyor. Ticaret sicili memurluðu tarafýndan incelemesi yapýlarak uygunluðunu almýþ. Ticaret sicil memurluðu da zaten devlet kurumu olup uygunluk vermiþ, iþlem bitmiþ. SPK niye uygunluk vermekte gecikiyor mu?.
SPK bütün bu yazdýðýnýz iþlemleri kontrol eden kurumdur. Mevzuata aykýrý bir þey görmezse onaylar. Bir çeþit prosedür yani ...Niye bekletir sorusunun cevabýný bilmem. Defalardýr çeþitli sebeplerden en yetkili kiþileri görevden alýnan sabýkalý bir yer. Her þey mümkün...
gedik teki abi potansiyeli fark etti galiba baya agresif alýyor veriyor son bir kaç haftadýr ara ara kar satýþý da yapýyor þu an takasýnda ne kadar hiç umurumda deðil balýn datlý olunca sinek baðdattan gelir ayrýca son üç iþlem gününde xhol yani holding endeksi baya iyi tutunuyor iþtirakleri uçan holdinglere sýra geldi sanýrým
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri