Milletvekilleri vicdanlarýnýn sesini dinleyip hayýr diyeceklerini düþünebilen var mý? Mevcut yönetim þeklimiz itibarý Ýle koyun gibi çobaný takip eden bir sürüden bahsediyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Milletvekilleri vicdanlarýnýn sesini dinleyip hayýr diyeceklerini düþünebilen var mý? Mevcut yönetim þeklimiz itibarý Ýle koyun gibi çobaný takip eden bir sürüden bahsediyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Umut Bey Merhaba paylaþýmlarýnýz için teþekkürler öncelikle, bugün kim terk ediyor kim alýyor paylaþabilme þansýnýz varsa çok seviniriz. Teþekkürler. Bol kazançlar dilerim.
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Kombassan (berada) 1994 lerden 43000 Mark var kotada ettirmedim duruyor Ben vicdanen rahat im kar ve zarar ortakligina yatirdim mahkeme yolunuda tutmadim
Acilan davalar sirketin onunu tikiyor bir sekilde bitmesi gerekiyor umarim Yasa gecer.
Mahkeme ve diger yollar dan parasini almaya cslisanlarda mahkeme surecinde yalan ve dolanla parasini kurtarmaya calisiyor bu gunki sirketin degeri uzerinden hakkini alsalar sorun yok yatirilan donemdeki Euro Dollar Mark uzerinden almaya calisiyorlar buda sirketin Mali yapisini bozuyor
Ben hala umitliyim ilk borsaya girdiginde 14,50 TL den alfiklarimda duruyor 1 liradan alldiklarimda duruyor kisada bu hisseyi devret meyi dusunmuyorum
Ytd
Son düzenleme : Gonyali; 07-11-2019 saat: 17:33.
Arkadaþlar hisse ile ilgili kanuni düzenlemede bir sorun yok. KAnun Plan Bütçe Komisyonundan geçti. Genel kuruldan da geçerse yasalaþacak. Komisyondan aynen geçti, yani hiç bir deðiþiklik olmadý. Genel kuruldan da tahminimce haftaya veya diðer haftaya geçip tamamen yasalaþmýþ olur. Yasalaþmasý durumunda firma ile ilgili olarak açýlmýþ olan tüm alacak davalarý düþecek, firma bir sürü davadan kurtulmuþ olacak. Zaten bilanço beklentisi var, bence hissenin hikayesi uzun ve güzel olacak. Hepinize bol kazançlar. YTD.
Arkadaþlar 3-4 gündür sizleri takip ediyorum, 25 senedir ortaðm bu sahtekarlarýn, bu hisseden bi cacýk olmaz, ben yýllardýr alýp satýyorum be böylece zararýmý kurtardým.. iþk koye olduunda 15-16 (7.5-8)lardan sattm ve altlardan yine aldm sattm.. Bera/ eski kombassan bu hareketleri yýlda 1-2 kere yapýyor... yok mahkemeþer düþecek felan falan hep fasa fiso, sonuçta daha çok hisse senedi olacak ve satacaklar.. bera iner çýkar, baþka bb olmaz.. “Bence”
Yer Ýmleri