þimdi kimse yok yine dünkü gibi 11.00den sonra hareketlenir sayfa![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Mecliste görüþmeler saat 14:00 de devam edecek.
yasa eðer geçerse borsaya kote edilecek mevcut hissenin yüzde 40 ý kadar daha hisse eklenebilir. bera da paylar tekrar çoðalacaktýr. kombasan zamaný toplam hisseler bir soru iþareti.
Yahu kardesim esim Kasten Mi yaziyorsunuz?
Arastirmadan Mi yaziyorsunuz?
Bera % 100 halka acik bir þirket yasanin gecip gecmemesiyle kotenin hic bir baglantisi yok
Bera= yuzde yüz halka acik bir þirket
Neden tum hisse ler islem girmuyor iki uc sayfa once detayli acikladik bi zahmet okuyuver millet Yanlis yonlendirme
Ytd
Ýþ yatýrým aldýgýný satýyo cekil aradan iþ senin gücün yetmez mery teyze lazým aklý sýra sabah beri kademe yapýyo iþ iþin mokunu cýkarma kumda oyna
aldýgýný satýyorlarda sen olsan ne yapardýn bende sahsen bekliyorum neyi bekliyorum onuda bilmiyorum sadece 2 lerden 4 lere gelmis hisseye kimse girmez diye bekliyorum oda bir haber yapýp yukarý taþýmaya mecbur kalýrlar diye yoksa burda sana bana satarlar kardan zarar etmis oluruz eee sonra ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri