kitapçý kardeþ berayý tanýyan biri olarak size bir soru sorayým bari...ben ekgyo da paramýn 3 te 2 sini kaybettim ve uzun zamandýr dibini yapmýþ teknik olara temel olarakta biraz muallakta kaldým ama son mohikanýn elilotuna güvenerek bir ümit bunu aldým maliyetim 2,17 ne dersiniz buradan zararý çýkara bilirmiyiz cok yýprandým..bütün sorumluluk bana ait olmak kaydýyla hedef nedir ..hikayesi nedir bir iki haberde okudum aselsanla iþ anlaþmasý mahkemenin lehine sonuçlanmasý falan...yardýmcý olursanýz tþk..
Bu iþin bileni yok, nasiptir her þey, hissenin fiyatý çok uygun fiyatlarda idi, teknik olarak umut beyi takip edin naçizane, tabi takasý da ihmal etmeyin, tarihi zirvesini görmemesi için sebep yok bence karar sizin.
Nasip dedimde tabi Körü körünede hisseye baðlanýlmaz aslolan temel verilerdir, hissenin mali durumunda sýkýntý yoksa er yada geç hak ettiði fiyatlarý görür.
Son düzenleme : kitapci34; 01-11-2019 saat: 16:19.
iþte hakettigi fiyatý ne önemli olan o..ekgyo da þirket devletin agzýna kadar dolu borcu bile yoktu rekor kar aldýk ederi o zaman þirketi fesh etseler 5 lira diyordu iþin uzmanlarý paramýn 3,te ikisi gitii suan hisse 1,19 da......bende o yüzden soruyorum..tabiki nasip.tarihi zirvesi kaç beranýn?
Anlýk olarak alan sataný görebilen var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
hacim çok yükselmiþ mal daðýtýlýyor olabilir.
aman kitapçý baba dikkat et bu bera ya galibin kaðýdý o kaðýdý çok sert yukarýda götürürler aþþaðýda basarlar ocak döndürecek cinsten bir kaðýt.
Yer Ýmleri