Tüm hisse.net ve diðer sitelerde bera konuþuluyor rakamlar havada uçuþuyor böyle bir zamanda ben kaçtým. Saygýlarýmla.
Tüm hisse.net ve diðer sitelerde bera konuþuluyor rakamlar havada uçuþuyor böyle bir zamanda ben kaçtým. Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
[QUOTE=marinsea;3865455]Tüm hisse.net ve diðer sitelerde bera konuþuluyor rakamlar havada uçuþuyor böyle bir zamanda ben kaçtým.
Kimsenin rqkqm verdigi yok, abartma kardes
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Ben o sert dususte 2.00 lerden gidecegini bile bile almayan beynimi opeyim
Kýsa zamanda yüzde yüze yakýn bir prim yapmýþ bir hissede olmasý gereken mantýklý bir bireyin yapmasý gerekli olan kar realizasyonu yapmak birilerini rahatsýz ediyor demekki oyunlarýný bozuyorum ki spekin kalemþörleri hiç vakit kaybetmeden kümesteki tavuklarý kaçýrmamak için harekete geçildi. Saygýlarýmla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
meri teyze kafayý kýrmýþ öyle görünüyor, bu gibi hareketlerde yapýlabilecek en iyi hareket, ya kaderine razý olup bekleyeceksin, yada sermayeni alýp karýný hisse de býrakacaksýn, nereye giderse gitsin. YTD
Yer Ýmleri