Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Sonucu zaten biliyorlar. Sadece dökebildikleri kadar dökmeye çalýþýyorlar bence. Bir olumsuzluk olsaydý daha farklý fiyatlanýrdý diye düþünüyorum. Kimseyi etkilemek istemem ama ben grafiðe bakarak devam ediyorum , haber arkasýndan gelecektir zaten. YTD....
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
30.madde gorusuluyor kaldi 7 madde Yarin bu is biter sanirimHem VBTS hem yasa cuma gununu senlendirebilir
![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
32. Maddeye geçmiþ.
33 madde görüþülüyor
La durun la durun günler torbaya mi girdi yarin ola hayrola alovv mecliss dur yarin bi mali geri alak pisman etmen adami 😀
Yer Ýmleri