3.80 e yakýn açacaðýný düþünüyorum yarýn tamamen içsel!2019un bitiþine sayýlý günler kala imaj önemli
3.80 e yakýn açacaðýný düþünüyorum yarýn tamamen içsel!2019un bitiþine sayýlý günler kala imaj önemli
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Deniz çok pis satýyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
deniz cok pis satýyor deyince ekraný kapattýmsonra dedim satýyýmda alttan alayým birde baktýmki ucmusuz
![]()
Açýklamalar
Grup*þirketlerimizden MPG Makine Prodüksiyon Grubu Makine Ýmalat San.Tic.A.Þ. ile*STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Þ. arasýnda yapýlan ve nihai*alýcýsý Savunma Sanayi Baþkanlýðý olan *özel maksatlý teçhizat ve hizmet*alýmýna iliþkin sözleþme kapsamýnda teslimi gereken Mayýna Karþý Kýsmi Korumalý*Kurtarýcý'nýn*Þirketimizce üretilen Prototipi Savunma Sanayi Baþkanlýðý*Kontrol heyeti tarafýndan yapýlan yeterlilik testlerini baþarý ile geçerek*1.999.000,-USD tutarýndaki ilk faturalandýrma iþlemi yapýlmýþtýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri