Originally Posted by
bulut1-53
sn umut 0109 ,
Bu þirketin temel hikayesi ve ne alýr ne satar bu bilgileri paylaþa bilirmisiniz .
Arama yaptýðýmda deðiþik sonuçlar çýkýyor , tahtayý eskiden takip edenlerden bilgi rica edicem .
Sayýn Bulut-53; öncelikle sizi tanýyorum ve münasebetinizden dolayý onur duydum. Ben bu hisseyi seçmedeki öncelik teknik verilerinin iyi olmasý idi ve 1,55 gibi maliyetlendim. Ama tabi ki önce biraz araþtýrma yaptým. Finansal verileri o zaman için pek içaçýcý deðildi. Süregelen birsürü davalarý vardý. Bugün bu sorun ortadan kalkmýþ görünüyor. Þirket iþtiraklerinden MPG AÞ. savunma sanayiinde faaliyet göstermekte, bunun yanýnda PVC den tutun gýda sektörüne kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Detaylý notlarým vardý fakat ulaþamadým þu an için. Daha detaylý bilgiye sahip arkadaþlar da vardýr mutlaka. Paylaþýrlarsa sevinirim. Ama benim aðýrlýðým daha çok teknik verilerdir. Bol kazançlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri