hayýrlýsý olsun umarým. Herkese bol þanslar Umut Hocam saygýlar.
Haftalýk takas
![]()
Takasarý ýncelýyorum. ýnanýn býr sonuca varmak güç. çok profesyonelce iþlemleri anlamsýzlaþtýrdýlar. ýstedðýn kadar takýp et zor. Beným gýbý yýllarýn takas pasta ýnceleyen adamýný býle yorumsuz býraktýlar. Tebrýkler.
Tek anlamadýðým nokta. hýsse iyi bir prim yapmasýna raðmen hisse toparlayamýyorlar. meri linc olmasa kademe indirecek satýcý yok! meri linc de sað cep sol cep yapýyor sanki. Davalardan da kurtardýklarý hýsseyý artýk bu rezýllýkten de kurtarmalýlar. Kombassan yatýrýmcýlarýný 10-20 tl bile kayýplarýný hafýfletmýyor.
Bera nýn bir kap yazýsý aklýma geldi! DAVALARA ÖDENECEK TAZMINATLAR ÝÇÝN BLANÇODA PAY ayrýlýor karþýlýðý var deniyordu. davalar bittiðine göre bu negatif ayrýlan paylar blancoya artý yansýyýp kar rakamýný yükseltir mi?
200milyon bir kar gelmesi süpriz olmaz diye düþünüyorum. belki düþüncemde teknik hatalar olabilir sesli düþündüm.
Takaslara bir de böyle bakalým. 6 Kasým hissenin dolar bazlý grafikte düþmeye baþladýðý gün. Yani 6 Kasým dan beri hisse fiyatý düþüyor dolar olarak. Citi ye dikkat
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Usd günlük grafik
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri