Bakalým seriye baglýyacak mýyýz?
Bakalým seriye baglýyacak mýyýz?
Kimler kaldiki asagi yukari derken cok kisi dökůldû sanirim
Eskilerin esamesi okunmuyor.
Ben herhangi bir islem yapmadim yapmayida dusunmuyorum. Eskilerin maliyet 47 48 Lira civarý.
Ytd
SELAM ARKADAÞLAR
komhl iken bu hisse yani 1.40lardan buraya gelirken, o zamanlar konustuðumuz bu gunleri iþaret eden rakamlarý konuþtuðumuz arkadaþlar. nicklerinizi hatýrlamýyorum ama çok yazýþtýk. tek hafizamda kalan dayý biþey dayý idi. yani dayý yazan bir nick
bir soru
o zamanlar yurt dýþýndan toplanan paralarla mark veya euro 1 hisse için ödenen bir döviz vardý.
o dövizin karþýlýðý 32 tl yapýyordu döviz rakamýný hatýrlamýyorum unuttum. þuan þu döviz ile 70tl-100tl arasý olmalý.
þimdi o yurt dýþý yatýrýmcýlara 1 lotun maliyeti kaç euro hatýrlayanlar var mý hesabýmýzý?
saygýlarýmla
Son düzenleme : YTD; 01-12-2020 saat: 22:33.
Zamanin da 40 eurodan aldigimiz hisselerde 3 sefer %100 bedelsiz verildi ve hisse basi maliyet 5 EUROYA dustu oda 46 48 Lira gibi bir maliyet demektir.
Satacaklar satti eskilerden burlardan satýs Yapacak kimse yok Burda herkes Euro bazli maliyet hesabi yapiyor.
Hatýrladýðým kadarýyla baldayi olmasý laðzým kardeþ
Gecen yil 1.80 den aldim beklemedeyim.
Kimse kalmamýþ anlaþýlan.
Avrupada 90 larda alanlar hariç.
evet olabilir dostum. birkaç sýký takipci daha vardý.
ama benim anladýðým kadarýyla maðduriyeti ortadan kaldýrýyorlar. þirketin saðlam iþleri ve gelirleri olmaya baþladý.
bedelli varmýþ iptal olmuþ galiba. iþtiraklerden biri halka arz olabilir finansman lazýmsa.
ana hisseyi yukarý çekmeden iyi fiyatlara arz yapamazlar.
Allah'a emanet olun
Yer Ýmleri