yeni bir baþlangýça hayýr denmez ..malsýz çulsuz 10.67 izleniyor
yeni bir baþlangýça hayýr denmez ..malsýz çulsuz 10.67 izleniyor
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Beyaz destek üzerinde hedeflerim yukarýdaki þekildedir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
koþ bera koþ... 11.38 1158 aralýðý senin kos...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ne uyuz kaðýt bu
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Son 4 aylýk takas
![]()
BERA seninle çok kavga edeceðiz... gene malsýz culsuz oldum.. 10.45 dokunursan, dokunurum...
Saatlik RSI 67,27
Günlük RSI 67,29
Aþaðýya çekmeleri çok anlamsýz. zaten 34,50 liralardan buraya düþmüþ. Tahta sahibi yine mal peþinde koþuyor olmalýama biraz insaf be kardeþim.
Zarar ziyan içinde olan bir sürü yatýrýmcý var.
Þirketin özkaynaklarý, varlýklarý, kârý gibi hususlarda ciddi artýþlar var. Þirketin bir hisse geri alým planý bile oluþturmasý gerekir bana göre.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
30 lu fiyatlarý tekrar görene kadar beklemeye devam edeceðim. Bu þirkette bu potansiyel var diye deðerlendiriyorum.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri