Geçerken bir uðrayayým dedim de grafiðine bakayým dedim,,tam 34.50 den 8 lere kadar düþmüþ,,,4 kattan fazla,,daha yeni yeni 10 larda,,,ne olmuþ ki buna 4 kat düþmüþ.;inanýlmaz birþey.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yýllardýr takip ederim , tek diyeceðim son 2 gündür yapýlan iþlemler normal deðil !! Sanki yakýnda bir hareket var gibi !
Borsa Kotasyon Ýþlemlerinde; Pay Sahiplerinin ellerinde bulunan Kombassan Holding A.Þ. ve Kombassan Ýnþ. Tar. San. A.Þ. hisse senetlerinin, BERA HOLDÝNG A.Þ. (BERA) hisse senetlerine dönüþüm esnasýnda, nominal deðer ve 2 kez %100 bedelsiz sermaye artýrýmýndan kaynaklý olarak, ellerindeki hisse senetleri 8 katý olarak hesaplarýna geçecektir. Kýsacasý Borsa Ýstanbula geçiþte 1 Kombassan Senedi = 8 BERA Hisse Senedine eþittir. Çýkan Hisse adetini de o anki Borsada görünen hisse deðeri ile çarparak güncel TL deðeri elde edilmektedir.
https://beraholding.com.tr/yatirimci...ayit-islemleri
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
doymadýnýz toplamaya , süründürmeye devam bunca insanýn ahý yerde kalmaz...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Usta sana özel mesaj atamadým bana yazabilirmisinSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri