Yani bende bekliyorum sýkýþtý dar bir banta kýrýnca sert gider umarýn 2 beklentisi var hem bedelsiz hem golda artýk hýzlanmasý lazým gitme gidecek de az hýzlý olsun![]()
Yani bende bekliyorum sýkýþtý dar bir banta kýrýnca sert gider umarýn 2 beklentisi var hem bedelsiz hem golda artýk hýzlanmasý lazým gitme gidecek de az hýzlý olsun![]()
Hepimizin gözü bu akþam yayýnlanacak bültendeydi. Dört gözle beklemiþ olduðunuz bedelsiz sermaye artýþ kararýnýn onayý bugünde bültende yayýnlanmadý.
1 Aralýk perþembe, 8 Aralýk perþembe veya en geç 15 Aralýk perþembe akþamýna kadar yayýnlamýþ olur diye ümit ediyorum.
Bu süreç içerisinde birde ayrýca, yönetim kurulu kararý ile yapýlmasý istenilen gayrimenkuller ve makinalarýn ekspertiz deðerleme raporlarý gelince hisseye güç katar diye ümit ediyorum.
Beklentiler doðrultusunda, hissedeki fiyat beklentim gerçekleþmemesi halinde, o zaman vay benim halime...
Bu tarihe kadar bir þey yazmak istemiyorum.
Not: Gedik iki gündür sert hareketler yaparak tahtanýn ve bizlerin halini periþan eyledi. Gedik iki günde toplam 2.458.823 adet hisseyi 28,43 TL ortalama ile sattý. Ýki gün içinde tahtaya pek sahip çýkanda olmadý.
Kalýn saðlýcakla,
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
gedik. yetersiz bakiye ile. boyundan büyük iþlere kalkýþtý gene..2 gðn 2400 bastý ..bu hün keyfe gelmiþ.. ama. gene beceremedi vermeye baþladý..
al sat tavsiyesi deðildir.
þu zirvelerini bi alsýn geçsinde rahatlar o zaman
gedikteki manyaðýn ne yapmaya çalýþtýðýný anlayan açýklasýn iki gün önce 28 den sattýðý malý geri alýyor 1 yukarýdan
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
https://www.dunya.com/ekonomi/aselsa...-haberi-675187
ASELSAN Konya, savunma sanayisinde "üretim merkezi"
Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn resmi açýlýþýný gerçekleþtirdiði ASELSAN Konya, hava savunma, uzaktan komutalý silah sistemleri ve elektrik tahrikli otomatik toplarýn üretimiyle Türk savunma sanayisinin yeni itici gücü olacak.
Ayýn 7 sinden beri dar bir banta sýkýþmýþdý 2021 den gelen dirençleriydi bunlarý kýrýp üstünde kapattý bu çok olumlu artýk zirve alýp yolumuza bakmalý daha hýzlý gitmeliyiz![]()
Yer Ýmleri