Konya Kaðýt AÞ'nin Ýzmir'deki yatýrým projesi için ÇED olumlu kararý alýndý. Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý tarafýndan duyuruldu.
Konya Kaðýt AÞ'nin Ýzmir'deki yatýrým projesi için ÇED olumlu kararý alýndý. Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý tarafýndan duyuruldu.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Þirket, mevcut 683.200.000 TL ödenmiþ sermayesini dört katýna çýkararak 2.732.800.000 TL olarak belirlenen yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný’na ulaþmak için ilgili baþvuruyu gerçekleþtirdi. Yönetim Kurulu’nun 14 Mart 2025 tarihli ve 2025/04 sayýlý kararý doðrultusunda, Esas Sözleþme Tadili için SPK onayý talep edildi.
ucuz kalmýþ pek çok alanda yatýrýmý olan büyüme hissesi.defter deðerinin yarýsýnda iþlem görüyor.borç oraný düþük.
T.C. Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý Toplu Konut Ýdaresi Baþkanlýðý ile yüklenici firma Baðlý Ortaklýðýmýz Komyapý Ýnþaat A.Þ arasýnda imzalanan (Eskiþehir Ýli Odunpazarý Ýlçesi 3 Etap 1035 Konut, 1'er Adet Ýlköðretim Okulu, Ortaöðretim Okulu ve Ticaret Merkezi Ýnþaatlarý ile Altyapý ve Çevre Düzenlemesi Ýþi) 729.960.000,00 TL tutarlý yapým iþi sözleþmesinin tamamlanmasý süreciyle ilgili olarak hak sahiplerine konut teslimatlarý baþlamýþ olup, 2025'in ilk yarýsýnda teslimatlarýn tamamlanmasý beklenmektedir.
Bera Holding'ýn 2025 yýlý 3 aylýk konsolide net karý 663.636.463 TL (2024/3 aylýk: 1.178.100.575 TL)![]()
Bera Holding'in iþtiraki Komyapý, Toplu Konut Ýdaresi Baþkanlýðý (TOKÝ) ile Malatya'nýn Yeþilyurt Yakýnca Mahallesi'nde, 997 konut ve 29 dükkan ticaret merkezini kapsayan toplam 2 milyar 488 milyon lira bedelli yapým iþi sözleþmesi imzaladýðýný açýkladý.
Bera Holding, iþtiraki Muratlý Karton Kâðýt Sanayi ve Ticaret A.Þ.'den 588 Milyon TL temettü geliri elde ettiðini açýkladý. Tutar 01.07.2025 tarihinde tahsil edildi.
Çok güzel yatýrýmlarý olan.çok iyi iþler yapan kar eden.büyümeye müsait ,borcu olmayan. Yeniden deðerlemeyi bekleyen arazileri binalarý olan kelepir bir holdink. Malesef sahipsiz çöp fiyatla iþlem görüyor...
Yer Ýmleri