Manþete 1957 yýlýna ait. Seçim den bir ay önce atýlmýþ manþet
![]()
Evet
Hayýr
Çekimser
bana ne, keyfime bakarým, hayatýmý yaþarým.
Manþete 1957 yýlýna ait. Seçim den bir ay önce atýlmýþ manþet
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýstanbul Anadolu Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, 31 Mart tarihinde yapýlan yerel seçimde usulsüzlük yapýldýðýna iliþkin yürüttüðü çok sayýda soruþturmayý, "Kadýköy soruþturmasý", "Maltepe soruþturmasý" ve "Ataþehir soruþturmasý" adý altýnda üç ayrý soruþturmada birleþtirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
15 Mayýs Çarþamba 15:46 ÝBB MECLÝSÝ AYLIK ÖÐRENCÝ KARTI ÜCRETÝNÝN 85 TL'DEN 40 TL'YE ÝNDÝRÝLMESÝNÝ ONAYLADI
teþekkürler EKREM BAÞKAN...![]()
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkanlýðý 23 Haziran yenileme seçimleri için Seçmen Portalýný eriþime açtý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri