Evet
Hayýr
Çekimser
bana ne, keyfime bakarým, hayatýmý yaþarým.
31 Mart seçimlerin bize öðrettiði en önemli husus;Ýtiraz ettikleri her hususu daha önceki seçimlerde kendi lehlerine kullandýklarýdýr. Kimsenin bilemeyeceði kýsýtlý insanlarý bilmeleri çok enteresan bir durumdur.
ABD Dýþiþleri bakanlýðý : Yüksek seçim Kurulu, 31 Mart'ta Ýstanbul'da gerçekleþen seçimlerin sonuçlarýný onayladýktan sonra yeniden seçim kararý verdi. Biz de, Türkiye'nin diðer dostlarý gibi, bu sýra dýþý kararý not ettik.
Türkiye'nin uzun ve gururlu bir demokrasi geçmiþi var. Türk yetkilileri bu seçim sürecini yasalara, AGÝT taahhütlerine, NATO müttefiki statüsüne ve AB'ye üye olma isteðine uyumlu bir þekilde yürütmeye çaðýrýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kararýn uygun olduðunu düþünenlerin
nasýl birileri olduðunu gerçekten merak ediyorum
bu arada seçime yeniden katýlmak yerinde bir karar mý ?
tartýþýlýr
yeniden seçime katýlmama duruþu
gösterilse ysk bu kararý bu kadar kolay veremezdi
meþru olmama
onlar için en büyük kabus olurdu...
yenilgi yýllarý, iyi bir okuldur
Eðer millet ittifaký yani imamoðlu seçime katýlmasaydý karþýsýnsakilerin herhangi bir meþruiyet sorunu yaþayacaklarýný, zerre kadar utanacaklarýný hiç düþünmüyorum. Bunlarýn kesinlikle demokrasiymiþ, insan veya kul hakkýymýþ gibi bir kaygýsý yok. Bunlarý seçimde farklý yeneceksin ki milletin gücünü görüp asýl korkuyu o zaman hissetsinler.
Ben inanýyorum ki imamoðlu farklý kazanacak ve iddia ediyorum ki, akp farklý yenildikten sonra ysk'nýn o 7 üyesi, "bunlar chp'nin maðdur görünmesi için bize oyun oynadýlar" denip hepsi fetöcülükle suçlanacak [emoji16]
SM-C7000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
alýntýdýr
BAKALIM KÝMMÝÞ BU 1000ALÝ?
"UNUTANLAR ÝÇÝN" DÝPNOT CUMHUR ÝTTÝFAKININ ÝSTANBUL B.ÞEHÝR BELEDÝYE BAÞKAN ADAYI
BÝNALÝ YILDIRIM'IN ÖZETÝ...
BÝNALÝ YILDIRIM'IN AÝLESÝNÝN ÞÝRKETLERÝNÝN TAMAMI 2002 YILINDAN SONRA KURULMUÞTUR)
1-)Derin Denizcilik (2002)
2-)Sefine Denizcilik Yalova
3-)ZealandShipping Holland
4-)Q Shipping Holland
5-)Castillo Real Estate Holland
6-)Baychart Ýstanbul
7-)Chart-it Hollanda
8-)Ceren Denizcilik Ýstanbul
9-)North Bulkers Panama
10-)Brother Navigation Marshal Adalarý
11-)Zeytin Denizcilik Ýstanbul
12-)OGEM Marina
13-)Metro Gemi Acentalýðý
14-)Eydo Denizcilik
15-)Çaðrý Gýda Ýnþaat
16-)Su Bilgi Teknolojileri
17-)Sekmen Otomotiv SAHÝBÝ OLDUÐU GEMÝLER
1-)MV Zealand Alexia Daloz
2-)MV Zealand Almere
3-)MV Zealand Amalia
4-)MV Zealand Amsterdam
5-)MV Zealand Ariane Sylyani
6-)MV Zealand Beatrix
7-)MV Zealand Delilah
8-)MV Zealand Juliana
9-)MV Zealand Maxima
10-)MV Zealand Rotterdam
11-)MV Breadbox Falcon
12-)MV Celtic Explorer
13-)MV Francisca
14-)MV Leah
15-)MV Meridiaan
16-)MV Nekton
17-)MV Samskip Akrafell
18-)MV Samskip Endeavour
19-)MV Samskip Innovator
20-)My Lady Dee 48m Süperyat
21-)My Latitude 45m Süperyat
22-)AK Abba
23-)AK Ceren
24-)AK Brother
25-)AK Phoenicia
26-)Pacific Ocean
27-)John F
28-)Golden Bay
29-)Sis
30-)Son 1
1000 Ali 1994 Yýlýnda Ýstanbul Belediye Baþkanlýðý döneminden beri R.Tayyip Erdoðan ile beraber. O vakit Belediyede Deniz Hatlarý iþletmesi Müdürlüðü yapýyordu. Deniz otobüslerindeki büfeleri akraba þirketlerine verdiði, evrakta sahtecilik yaptýðý, bazý çalýþanlarýn maaþlarýný ödemediði gerekçesi ile; Erdoðan’ýn ardýndan göreve gelen Ali Müfit Gürtuna tarafýndan görevden alýndý.
2002 Yýlýnda kurulan Ýlk AKP Hükümeti ile birlikte Uzun bir Ulaþtýrma Bakanlýðý dönemi baþladý. Yaklaþýk 26 milyar Dolar deðerindeki Servetin tamamý AKP'nin iþbaþýna geldiði ve Binali Yýldýrým'ýn Ulaþtýrma Bakaný olduðu 2002 yýlýndan sonra edinildi. 2002-2013 ve 2015-2016 yýllarý arasýnda Ulaþtýrma Denizcilik ve Haberleþme Bakanlýðý yaptý. Onun Bakanlýðý döneminde Türk Telekom ölü fiyatýna satýldý. Bütün Limanlar satýldý. Gelir garantili köprü, otoyol, Tüneller Yap-Ýþlet yöntemiyle "milletin a**na koyan" müteahhitlere ihale edildi.
Bakanlýðýnýn ilk yýllarýnda 2004 yýlýnýn 22 Temmuz günü kendi icadý "Hýzlandýrýlmýþ Tren" Pamukova'da aþýrý hýz yüzünden kaza yaptý Ve 41 yolcu öldü, 80 yolcu yaralandý. Zavallý bir makinist suçlu bulundu.
Bakanlýðý döneminde TAV adlý bir þirket (Tepe/Akfen) inanýlmaz kayýrma sonucu Türkiye'nin bütün büyük havalimanlarý iþletmesi bu þirkete verildi. Ayrýca 3 milyar dolarýn üzerinde deðer biçilen ÝDO (Ýstanbul Deniz Otobüsleri iþletmesi) de bu TAV þirketine 10 yýl vade ile 800 milyon Dolara satýldý.
Binali Yýldýrým'ýn aile Þirketlerinin yýllýk cirosu 2,3 milyar Dolarýn üzerinde ve yüklü ciro yapan þirketler Hollanda, Panama ve Marshall Adalarýnda kurulu Türkiye'de hiçbir kuruma tek kuruþ vergi ödemiyorlar...
BELEDÝYE ÝÞÝ GÖNÜL ÝÞÝ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri