Lan bu nedir bu nasýl bir hisse milleti kandýrýp bir satýþ haberi attýnýz ortaya. Bu satýþ hikayesinin aslý astarý var mý? Bilen biri bilgilendirirse seviniriz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Lan bu nedir bu nasýl bir hisse milleti kandýrýp bir satýþ haberi attýnýz ortaya. Bu satýþ hikayesinin aslý astarý var mý? Bilen biri bilgilendirirse seviniriz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Satýþ/ortaklýk hikayesinin tabi ki aslý astarý var amma þu ülkenin içinde bulunduðu konjonktüre bir bakýn hele. Kim böyle bir ortamda bu ülkeye yatýrým yapar. Tek eksiðimiz erken seçimdi zaten . Resmen anasýný B.ellediler .
sistemde sorun var, adamlar kaçtýr ayný filmi çeviriyorlar ama hesap soran yok.bizde bir umuttur bekliyoruz, niye fiyatý çýkartsýn ki al-satlarla adamlar zaten malý götürdüler,ben daha önce yazdým bazý arkadaþlar suçlayýcý ithamlarda bulundular.ben kendime kýzýyorum bir kere olsun hiç satýp alttan almadým. þimdi 1-2 sene sonra ayný filmi sahneye koyarlar. adýn kadar fiyatýn yok yazýklar olsun dicemde kime dicem.
Bugün ki -6 düþüþün nedeni nedir sizce?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.60 a kadar gelecek diyen bir arkadaþ vardý.Tebrik ederim
Dahada düþmez inþallah.Þirket battýda biz mi bilmiyoruz.Endex çýkarken çýkmaz,inerken en önde.Patron alým yapmayýda mý düþünmüyor.Ortaklýk arayýþýnda olan bir firma sonuçta.
Seçime kadar hergün boyle asagiya mý basacaklar boyle giserse endeks 70000 tl bukur bizde kebap oluruz
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri