Tek iyi yani citinin maliyeti
Tek iyi yani citinin maliyeti
Arkadaþlar hissede takaslar iyi görünmesede citibankin aliþ maliyeti 3.50 lerde olduðundan, tahminimce citi hisseyi götürecektir.3.4 milyon lotla hisseyi 4 ün üstüne attiran citi 330 bin lotla hisseyi 3.30 lara kadar çekti.benim anladiðim daha yeterince mal alamamiþ.burdan almaya baþlasa 4 e kadar yine 2 milyon rahat alir.ytd dir kendi fikrim dir bilmem etmem.saðlikla kalin.
Cok eski yillarda yabanci alisinin anlami ve olumlu sonuclari vardi fakat son yillarda yabanci gozuken alis satislar hep yerli ve cok kisa vadeli.onun icin bu hissede benim gozumde pek bir anlami yok.yabancilarindan cogu zararda bir cok kagitta.fakat tekrar 4 leri yokkiyacagini bende tahmin ve umut ediyorum.
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn yüzdeoncu
Konsolide olarak hazýrlanan mali tablolar için açýklanma süresi bu pazartesi deðil 9 Kasým Pazartesi günü akþamý sona eriyor.
Tahmini kar konusuna gelince: tahmin yapmak için elimizde hiç bir somut veri yok.(Satýþlarýn arttýðýna veya karlýlýk artýþýna yönelik radikal önlemlerin alýndýðýna ve bu konuda baþarý saðlandýðýna iliþkin bir üst yönetim açýklamasý vb gibi) O yüzden 9 aylýk mali tablolarda en az þu kadar kar gelir demek yanlýþ olur. Ancak, hem þirketin kendisine bir ortak adayý aradýðý bir dönemi idrak ediyor olmamýz ve iyi bir fiyat pazarlýðý açýsýndan iyi bir mali performansýn adeta þart gibi görünmesi, hem de þirketin son bir yýldýr önceki döneme göre net satýþ hasýlatýný (2016 /6: 238.125.427 TL iken 2017/6 döneminde : 284.489.500 TL) genel enflasyon oranýnýn üzerinde artýrmayý baþardýðý ve daha iyi bir esas faaliyet kar marjý (2016 / 6 :4.13 iken 2017 / 6 döneminde : %5.5 olmuþ) yakaladýðý dikkate alýndýðýnda, eðer þirket bir de 2017 /Temmuz-Eylül döneminde net satýþlarýný bir önceki yýla göre yine reel olarak artýrmayý baþarmýþ ise, 2017 / 9 dönemi net karý da en azýndan önceki döneme göre daha iyi gelir gibi duruyor.
Þirketin mali performansýndaki görece iyileþmeyi daha detaylý olarak görmek isteyenler aþaðýdaki KAP haberinin ekindeki faaliyet raporunun 4. sayfasýný okuyabilirler.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626204
Yatýrým tavsiyesi deðil sadece bir kiþisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açýklamasýdýr. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanýlmanýn esas, tutturmanýn ise istisnai bir durum olduðu asla unutulmamalý ve herkes yatýrým kararýný kendi akýl ve muhakeme yeteneðine dayalý olarak vermelidir.
Kagittan cikcam.cikamiyorum.elim gidip geliyo.10 tane kagit oldu belki hepside en azyuzde 20 30 50 prim yapti.ya sabirrrr
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626203
Finansal eki dipnotlar sayfa 18:
Þirketin maddi duran varlýklarýnýn (arsa, arazi, bina, taþýtlar, demirbaþ vb.) 30.06.2017 tarihli net defter deðeri (kayýtlý deðer-Birikmiþ amortisman tutarý) : 165.441.523 TL
Finansal eki dipnotlar sayfa 19:
Ayný maddi duran varlýklar üzerindeki toplam sigorta teminat tutarý : 349.833.425 TL
Yatýrým tavsiyesi deðil sadece þirketçe kamuya açýklanmýþ bilgi paylaþýmýdýr.
Son düzenleme : Burutay; 30-10-2017 saat: 14:14.
Anlaþýlan o ki, en geç 9 Kasým'a kadar yani konsolide mali tablolar açýklanýncaya veya heyecan yaratan bir haber KAP'a düþünceye kadar; bu tarz tatsýz seanslarý idrak etmeye (yaþamaya) devam edeceðiz. (Ýþlem hacmi düþük, beklemekten caný sýkýlan satýyor, malum konu küllendiði için heyecanlanýp yeni alýcý olan da yok, bazý yatýrýmcýlar ayak oyunlarý ile günlükçüleri avlamaya çalýþýyor, çorba parasý çýkarayým derken avlanan ise yandým Allah deyip savuþuyor, fiyat desen mehter takýmý misali 2 ileri bir geri...)
Yatýrým tavsiyesi deðil sadece bir kiþisel kanaat ve tahmin açýklamasýdýr. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanýlmanýn adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduðu asla unutulmamalý ve herkes yatýrým kararýný kendi akýl ve muhakeme yeteneðine dayalý olarak vermelidir.
Son düzenleme : Burutay; 31-10-2017 saat: 12:06.
Helal olsun yani. Endeks tüm zamanlarýn rekorunu kýrýyor, Vakko ise yerinde sayýyor hatta eksi kapatýyor. Stratejik alternatif arayýþýný yürütecek olan Credit Suisse'den ise hiç bir haber yok gibi duruyor.
Ýtiraf etmeliyim ki, bu hisse benim için de tam bir piþmanlýk oldu. Þirketin stratejik alternatif arayýþýndan bir pay kapalým derken, tuttuk BÝST'teki tüm stratejik alternatif yatýrým alanlarýndaki (diðer hisselerdeki) potansiyel kazanç fýrsatýndan olduk iyi mi?
Eðer bu þirket, bir de 9 Kasým'a kadar çok da etkileyici olmayan bir mali performans açýklarsa var ya. Ýþte o zaman tam bir buyur buradan yak moduna girer artýk.
Yatýrým tavsiyesi deðildir ama bir piþmanlýk ve öfke patlamasý olarak algýlanmasýnda hiç bir sakýnca yoktur.![]()
Yer Ýmleri